WKF godkendte Tokaido karatehandsker med tommelfingerbeskyttelse. Let og holdbart handske

Hayashi WKF kamphandsker - Handsken har fri fingre, der nemt fikseret godt til handsken, uden at den rykker for meget.

Gode kamphandsker i WKF snit - Lette og holdbare med velcro lukning - Hvide

Kamphandsker til begyndere og juniorer i blødt skum med tommel

Let karatehandsker fra Tokaido til JKA konkurrencer. Indvendigt bomuldsstof. Elastisk velcro på håndleddet sikrer en god pasform.

Hayashi WKF ben/fod beskytter - Den for buede polstring absorberer energi og fordeler den straks over hele den beskyttende overflade. 

Tandbeskytter fra Tokaido. Tilpasses ved hjælp af kogende vand. Rigtig god pasform, og udemærket model.

Nyeste model fra Tokaido! God pasform og sikker beskyttelse. Lige en tand bedre

69,00 DKK

Denne tandbeskyttere har en 2-lags konstruktion, Den holdbare ydre skal giver en god beskyttelse, mens indersiden er blød og komfortabel.

Tandbeskyttelsen er lavet af præformet termoplastisk materiale og har en behagelig frisk pebermynte-smag

Med "Combat TPR" får du en tandbeskytter af høj kvalitet. Perfekt til sport med lidt hårdere kontakt.

Hvide fod/benbeskyttere. Perfekt til træning eller turneringer under WUKF.

Et syntetisk læderbetræk af høj kvalitet beskytter de anatomisk formede plastkopper, der desuden er dækket med et tyndt lag skum. Således er kønsområdet godt beskyttet mod spark, stød eller slag.

God skridbeskytter til mænd. Aftagelig plastikskål. God pasform, og beskytter rigtig godt

WKF-godkendt skridtbeskytter fra Hayashi. Jockstrap er perfekt til brug inden for kampsport. Kop af hård plast kan let indsættes i det åndbare meshovertræk. På grund af de afrundede og bløde kanter på beskyttelsen passer den behageligt og holder alt skridsikkert på det rigtige sted. De udskiftelige ...mere

Yderst stødabsorberende skridtbeskytter til damer. Nama Hide læder. Fås i 4 størrelser og 2 farver

Yderst stødabsorberende skridtbeskytter til herrer. Nama Hide læder. 

Den nyeste skridtbeskytter fra TOP TEN. I den forreste del af den såkaldte Jockstrap er der en pude med ekstra bløde sider - Perfekt til alle typer kampsport

Super god WKF vest -  Den hvide vest er lavet flad og kan let bæres under tøjet. Især det elastiske fikseringssystem efterlader vesten behagelig på huden.

Tynd, ekstremt let beskyttelsesvest til Karate. Kraften ved slag og spark absorberes effektivt. Overkroppen er pålidelig beskyttet.

Karate beskyttelses udstyr er en essentiel del af træningen. En af de vigtige grunde til beskyttelses udstyr til karate er vigtigt er for at undgå de skader der kan forekomme under intens træning.

Hos Kicksport.dk mener vi at de danske karate atleter skal dækkes bedst muligt ind for at sikre max potentiale. Derfor tilbyder vi da et bredt udvalg af top kvalitets karate beskyttelses udstyr.

Vi har hos Kicksport.dk sikret os en stor del af vores udvalg i karate beskyttelses udstyr er WKF Approved og derfor er godkendt til internationale konkurrencer.

Har du nogen spørgsmål eller søger du noget særligt hører vi gerne fra dig på mail: info@kicksport.dk