Skridttæller / pedometer Sort - Tæller desuden kalorieforbrug og distance og viser tiden på LED-display.

99,00 DKK

Latexfri tubing - Håndtag med skumgummi greb. 125cm og findes i 4 forskellige grader af modstand

Pris fra
85,00 DKK
Tubes anvendes ofte til muskeltræning i (sports)terapi. 140cm og findes i 4 forskellige grader af modstand
190,00 DKK

Træningselastik/gymnastik. Findes i 4 forskellige farver, der viser graden af modstand/hårdheden.

Pris fra
29,00 DKK

Latexfri træningselastik til genoptræning af muskler og led - 5,5m eller 45m pakninger

Pris fra
99,00 DKK

TurboLegs er den perfekte tilføjelse til den sædvanlige skridt og kick træning. Intensiv belastning under modstandstræning med træktove, træner effektivt flere muskelgrupper på samme tid. Hårdhedsniveauet "stærk" er ideelt til korte, intensive træningssessioner med eksplosive bevægelser.

319,00 DKK

TurboLegs er den perfekte tilføjelse til den sædvanlige skridt og kick træning. Intensiv belastning under modstandstræning med elastikker træner effektivt flere muskelgrupper på samme tid. Graden af hårdhed "medium" muliggør mange gentagelser og er derfor velegnet til lang udholdenhedstræning.

319,00 DKK

TurboKicks er den perfekte tilføjelse til den sædvanlige skridt og kick træning. Intensiv belastning under modstandstræning med elastikker træner effektivt flere muskelgrupper på samme tid. Graden af hårdhed "medium" muliggør mange gentagelser og er derfor velegnet til lang udholdenhedstræning. 250 cm

259,00 DKK

TurboKicks er den perfekte tilføjelse til den sædvanlige skridt og kick træning. Intensiv belastning under modstandstræning med elastikker træner effektivt flere muskelgrupper på samme tid. Hårdhedsniveauet "stærk" er ideelt til korte, intensive træningssessioner med eksplosive bevægelser. 250 cm

269,00 DKK

TurboArms er en alsidig træningsenhed til stød og kaste teknikker. Intensiv belastning under modstandstræning med elastikker træner effektivt flere muskelgrupper på samme tid. Hårdhedsniveauet "stærk" er ideelt til korte, intensive træningssessioner med eksplosive bevægelser.

189,00 DKK

TurboArms er en alsidig træningsenhed til stød og kaste teknikker. Intensiv belastning under modstandstræning med elastikker træner effektivt flere muskelgrupper på samme tid. Graden af hårdhed "medium" muliggør mange gentagelser og er derfor velegnet til lang udholdenhedstræning.

189,00 DKK

TurboPunch er specielt udviklet til udøvere for at øge hastigheden af slag. Intensiv belastning under modstandstræning med elastikker træner effektivt flere muskelgrupper på samme tid. Graden af hårdhed "medium" muliggør mange gentagelser og er derfor velegnet til lang udholdenhedstræning.

179,00 DKK

Til begyndere eller avancerede atleter. Ideel til hjemmetræning, opvarmning eller koncentrationstræning. Perfekt anvendeligt til korte pauser, træning på stranden eller i parken. Den bløde, meget modstandsdygtige PU kugle er fastgjort til pandebåndsøjet med et specielt tilpasset og forstærket gummireb. Focus-Reflex Ball er designet, så den hopper ud og hopper tilbage. Reaktion og hastighed, hånd-øje koordination, modangreb og undvigende bevægelser samt hastighed og nøjagtighed trænes al sammen med Focus-Reflex Ball. Også perfekt til at brænde kalorier. Den hurtige, intensive punch træning virker på arm, bryst, skulder og ryg muskler.

119,00 DKK

Lang trækelastik til at træne den eksplosive styrke. Findes i 3 sværhedsgrader

Pris fra
269,00 DKK

Power elastikker med forskellig modstand er designet til stykre og stabilitetstræning der styrker og strækker de større muskelgrupper.

Pris fra
59,00 DKK

TurboPunch Tube, stærk. Giver øget slaghastighed. Intensiv belastning under modstandstræning med tovværk. 

149,00 DKK

Sjov modstandstræner til klubben - sjov udfordring for alle

749,00 DKK

Adidas Mini stretchband set med 3stk - Omkreds på elastikker er 60 cm. 5 cm brede. Tykkelse på hvert bånd er henholdsvis 0,4 / 0,8 / 1,2 mm.

149,00 DKK

Fix mini stepper med hydrauliske støddæmpere, der sikrer, at trinnet får en jævn modstand - Perfekt til hjemmetræning

799,00 DKK

Allround trænings elastik - Kan sættes fast på stolper, døre eller bjælker. Døranker medfølger

369,00 DKK