Krav Maga - Kontaktkamp med israelske rødder.
En kampsport med fokus på selvforsvar. Oprindelsen til sporten går tilbage til Imrich Lichtenfeld, som i 1948 bragte denne form for effektivt selvforsvar til det israelske militær. Den tidligere kampkunstner gjorde Krav Maga til en integreret del af den tætte kamptræning.
Med teknikker som spark, slag, brug af knæ og albue, våbenforsvar, men også stressøvelser og situationstræning, er Krav Maga stadig en af ​​de mest omfattende og alsidige forsvarsmuligheder.

Kubotan med godt greb. Bruges til angreb mod nervepunkter. Det lille træfpunkt gør kontakt extremt smertefuldt. Bør ikke bruges til fuld kontakttræning. Øv kun træningshjælp.

49,00 DKK  m/Moms
( 39,20 DKK  u/Moms )

En Kubotan er et praktisk middel til selvforsvar og bruges også i nogle kampsportdiscipliner, såsom Krav Maga eller Jiu Jitsu.

69,00 DKK  m/Moms
( 55,20 DKK  u/Moms )

TOP TEN Fight handsker med eksklusiv Bayfill® polstring dækket med ægte læder og Krav Maga print

479,00 DKK  m/Moms
( 383,20 DKK  u/Moms )

Klassiske træningshandsker. Et tykt lag stødabsorberende materiale garanterer maksimal beskyttelse under træning med en partner eller en boksesæk.

369,00 DKK  m/Moms
( 295,20 DKK  u/Moms )

TOP TEN bukser er nu lavet af et nyt, ultra-let polyamidmateriale med TOP TEN-logoet, der er let præget direkte ved fremstillingsprocessen.

399,00 DKK  m/Moms
( 319,20 DKK  u/Moms )

"Krav Maga" joggingbukser fra TOP TEN. De sorte sportsbukser lavet af 100% polyester er helt afslappede.

339,00 DKK  m/Moms
( 271,20 DKK  u/Moms )

Alle der ønsker at konkurrere i fuldkontakt sport, bør have det bedste beskyttelsesudstyr. Med skinnebeskyttelsen “Triangle II Neo” er du 100% sikker.

549,00 DKK  m/Moms
( 439,20 DKK  u/Moms )

Breakboard til flere anvendelser, lavet af EVA. Kan bruges mange gange ved simpelthen at klikke de 2-delte kortdele i hinanden efter brud

99,00 DKK  m/Moms
( 79,20 DKK  u/Moms )

Kicksport laver gerne jeres klubtryk. Vi har det bedste udstyr til tryk på tøj, og laver gerne jeres Krav Maga tøj.

Vi finder sammen det bedste trænings tøj, så skal vi nok sætte jeres klublogo på.