Gangstave og Teleskopstave er et fantastisk instrument til vandring. De sikre en god støtte samt aktivere kroppens led og muskler yderligere når man er ude og spadserer. Hos Kicksport.dk er vores sortiment præget af top kvalitets gangstave der gør det nemt og bekvemt med let indstilling og absolut holdbarhed!  

Super til ferien, da de kun fylder 65cm - stavene kan justeres helt op til 135cm

219,00 DKK  m/Moms
( 175,20 DKK  u/Moms )

Nordic Walking Teleskopstave med antishock-system, som eliminerer de stød som opstår, når stavene sættes i jorden

429,00 DKK  m/Moms
( 343,20 DKK  u/Moms )

Ekstra sæt gummifødder til vandrestave. Meget slidstærk gummi med profil. Passer til de fleste teleskopstave. Måler 10 mm i diameter.

45,00 DKK  m/Moms
( 36,00 DKK  u/Moms )

Hvorfor skal jeg bruge Gangstave?

Drømmer du om at komme ud og opleve naturen? Gå en tur i skoven og nyde den friske luft men er dårligt gående grundet problemer med muskler og led, problemer med balancen eller måske mangler du bare lidt ekstra støtte?

Gangstave er et fantastisk redskab til at hjælpe dig med ovenstående problemer. Gangstavene sikre god støtte samt hjælp til balancen.
Endnu en fordel er den ekstra aktivering af musklerne og leddene i armene som oftest er overset.

Hvad hjælper stavgang med?

Stavgang er en fremragende måde at få den daglige motion i det at stavgang ikke føltes specielt anstrængende men stadigt sikre en god aktiv træning af både konditionen samt muskler og led.
Grundet den ekstra støtte og hjælp til gangen fra armene sikre det også at men kan hente større distancer på kortere tid. Dette er fantastisk for dem der elsker at komme ud og opleve naturen i et større omfang.