Brædder til gennembrydning - Kan bruges igen og igen! Vælg mellem flere hårdheder

Pris fra
299,00 DKK

Firecifret tæller kan tælle op til 9999 og kan genstartes når som helst.  Ergonomisk tilpasset til din hånd. Fantastisk til konkurrencer, dommere, instruktører og klubbe

89,00 DKK

Lille gong gong med tilhørende hammer - måler ca. 18cm. Perfekt til pynt, med også til konkurrence

349,00 DKK

Stopur med alle de normele funktioner - batteri medfølger

49,00 DKK

Kampsport måtter i 100x100cm og 20mm tykke - Ofte set i Karate. kendte gode kvalitet

Sort plastik fløjte, Komplet med nøgleringskrog og snor - Brug fløjten til at få eleverne til at ændre rutiner

25,00 DKK

Drikkedunk designet til børn og voksne. Ekstra bred åbning for let påfyldning. Formen giver et solidt greb, når du træner. Let at tørre rent før og efter brug.

25,00 DKK

TurboArms er en alsidig træningsenhed til stød og kaste teknikker. Intensiv belastning under modstandstræning med elastikker træner effektivt flere muskelgrupper på samme tid. Hårdhedsniveauet "stærk" er ideelt til korte, intensive træningssessioner med eksplosive bevægelser.

189,00 DKK

TurboPunch er specielt udviklet til udøvere for at øge hastigheden af slag. Intensiv belastning under modstandstræning med elastikker træner effektivt flere muskelgrupper på samme tid. Graden af hårdhed "medium" muliggør mange gentagelser og er derfor velegnet til lang udholdenhedstræning.

179,00 DKK

Gummiskiver med nummer og forskellige farver. Der kan laves et utal af øvelser med reaktion, og hastighed.

269,00 DKK

Ideel til klubber, motionscentre, skoler og hjemmebrug. Velegnet til alle aldre og niveauer af sportsgrene. Kan feks. bruges til at sparke over.

229,00 DKK

Lang trækelastik til at træne den eksplosive styrke. Findes i 3 sværhedsgrader

Pris fra
269,00 DKK

Sjippetov, der let kan justeres i længden ved hjælp af øjer. God til opvarmning

149,00 DKK

Sjippetov i coated stål, der let kan justeres i længden ved hjælp af øjer. God til opvarmning

149,00 DKK

Med denne koordinationsstige kan du træne forbedring af accelerationen, krydshastigheden og  hurtige retnings ændringer.

259,00 DKK

Perfekt til afvaskning af måtter, beskyttelsesudstyr, boksesække, puder mm. Fjerner hurtig snavs, svedpletter, luftgener og giver samtidig udstyr fornemmelsen af friskt udstyr tilbage.

89,00 DKK

Det øverste lag er lavet af højkvalitets, hudvenlig, hydrofoberet bomuld - ikke kemisk bleget. Det andet lag af vandafvisende stof. Masken kan vaskes i 60 grader og derefter stryges.

39,00 DKK

Med den nye Makiwara bringer du ikke kun et stykke japansk flair ind i huset, men også et godt træningsværktøj. Super flot

199,00 DKK

Super behagelige mundbind med lav åndedrætsmodstand, som gør det nemmere at trække vejret, og gør masken mere behagelig at bære i længere perioder.

200,00 DKK

Silent rustfrit stål qi gong kugler. Diameter ca. 50 mm, vægt pr. Kugle ca. 160 g.

129,00 DKK