Kicksport har et godt udvalg i Fitness/træningsudstyr. Over de næste par år vil denne kategori vokse til over 1000 produkter.

Målpude til at træning timing og nøjagtighed. Glat vinyl med et kompakt skum. 40 cm lang x 21 cm bred

179,00 DKK

Gode fokus pads til træning i klubben, eller hjemme. Velcro-håndledsrem. Junior model

249,00 DKK

Fjederbelastet, blødt polstret sparkpude, Giver mulighed for hurtig rebound og hits med stor effekt. Ideel til brug i hjemmet, klubben og motionscenteret
 

Dobbelt slag/sparkepude - perfekt til sparketræning mm

199,00 DKK

"Camber Pro"  er et produkt af høj kvalitet af Tokaido. Det er velegnet til en sikker og fleksibel træning. Let buet overflade sikrer, at slag og spark ikke glider af.

479,00 DKK

Super fede fokus puder, med rigtig god pasform. Let buet og justarbar velcro ved håndled. Topkvalitet fra Tokaido. Sæt med 2 stk

329,00 DKK

Fantastiske pads fra Hayashi, lavet af slidstærkt REXION syntetisk læder og kan modstå de hårde krav til daglig kampsportstræning.

"Camber Pro"  er et produkt af høj kvalitet af Tokaido. Det er velegnet til en sikker og fleksibel træning. Let buet overflade sikrer, at slag og spark ikke glider af.

479,00 DKK

2 stk Thai Pads med underarms beskyttelse i ægte læder

899,00 DKK

De tykke polstrede handsker kan slås og sparkes uden at skade brugeren. Dette kan igen bestemme målets højde og vinkel. Derudover muliggør træning med handsken træning af reaktions- og koordinationsevner.

949,00 DKK

Det store polstrede håndtag med de ekstra velcro-løkker giver en solid pasform på bæreren  og muliggør således kraftig træning med hænder og fødder for atleten.

999,00 DKK

"Kick Shield Pro" fra Tokaido er en buet sparkepude med håndtag. Bagsiden med 4 robuste håndtag giver sikkert lodret og vandret greb

559,00 DKK

ZEBRA PERFORMANCE Kick Shield er lavet af ekstra holdbar "FLX PU". Kick Shield er let forbøjet til hårde slag og spark.

699,00 DKK

 Når du træner på punch pad “Corner” kan du bringe dine teknikker til perfektion. Den specielle spænde er ideel til knæ  og gør Top Ten Corner til den ultimative træningsgadget.

799,00 DKK

Solid boksesæk, lavet i gode materialer. Kæder til ophængning medfølger. vælg mellem 2 størrelser

Pris fra
1.349,00 DKK

Lækker boksesæg lavet i bedste materialer - Leveres fyldte. Vælg mellem 120 eller 150cm

Pris fra
2.199,00 DKK

Topklasse slag/sparkesæk i ægte læder - Velegnet til hård belastning - Leveres med kæder til ophængning

Pris fra
1.959,00 DKK

TOP TEN “Striker” er et fremragende træningsudstyr. Med få kræfter og pladsbehov tilbyder TOP TEN boxball dig effektive træningsmuligheder

849,00 DKK

Komplet sæt til hjemmetræningen! Alt i gennemtestet god kvalitet. Boksesæk, handsker, Bandage og sjippetov.

1.999,00 DKK

Boksningstræning er ikke kun for Klitschko og Co. Det er frem for alt en effektiv træning til styrke, kondition og koordination.

3.299,00 DKK

Hos Kicksport.dk har vi en betydelig mission der lyder på at kunne tilbyde et kæmpe sortiment i alt udstyr inde for fitness verdenen til absolut overkommelige priser!
Dette er en mission der kæmpes for på daglig basis og der er ingen udsigt til at vi stopper! For hver uge der passere vokser vores fantastiske fitness sortiment og jævnligt laver vi gode tilbud på vores kvalitetsvarer.

 

Mangler du noget specielt, som måske ikke er på marked endnu ? Kicksport fremstiller gerne speciel udstyr til jeres fitness center / forening / Firma