SKLZ ballel Roller  er specielt udviklet til brug før og efter træning. Det masserer ikke kun blødt væv, det hjælper dig også  med at øge fleksibiliteten og forebygge skader

389,00 DKK
Det bedste valg til hurtig bedring og skadesforebyggelse. Efter en hård træning reduceres restitutionstiden markant, og musklerne løsnes - dette holder dig fleksibel og reducerer risikoen for skaderfordele• Forbedring af restitutionstiden og fleksibiliteten• Reducerer smerter i muskler og led• Reduc ...mere
239,00 DKK

Iron Gym-masseringsrullen er den bedste måde at fremskynde din helbredelse og forhindre skader

129,00 DKK

TheraBand Roller Massager er især velegnet til selvmassage af alle store muskelgrupper.

 

 

329,00 DKK

Stimuleringen af ​​den overfladiske fascia med BLACKROLL NEEDLEROLLER har mange effekter. Den prikkende, cirkulationsfremmende virkning er umiddelbart mærkbar.

349,00 DKK

Blackroll Duo Ball til enkel selvmassage. Der er en fordybning mellem de to kugler, der beskytter rygsøjlen. For eksempel er duokuglen velegnet til massage af ryggen og nakken.

219,00 DKK

Med sin 20% reducerede hårdhed er ARTZT vitalitet BLACKROLL perfekt til skånsom brug i det terapeutiske område, til personer med en lavere kropsvægt eller simpelthen når der ønskes mindre intensitet under massagen.

Pris fra
289,00 DKK

Den rillede overflade på Blackroll Standard giver god massagefunktion med en naturlig vibrationseffekt. Graden af ​​hårdhed svarer til den velkendte sort BLACKROLL-standard.

319,00 DKK

Effektiv Actiroll Rumble bodyroll massagerulle med pigge der hurtigt og  effektivt linder og løsner op for ømme og spændte muskler.

389,00 DKK

Blackroll kugle til dyb, punktvis selvmassage til bl.a. ryg, bagdel, arme, fødder mv. Kan feks. anvendes mod en væg eller gulvet.

79,00 DKK

Denne Wonder Core Foamroller kan benyttes til massage og stabilitetstræning. Derudover er det et perfekt træningshjælpemiddel til forbedring af mobilitet og forebyggelse af skader.

Pris fra
189,00 DKK

Det ultimative selvmasserende værktøj, Foam Roller, er perfekt til triggerpoint massage, genoptræning, forbedring af balance og muskelstyrke og justering af kropsholdning.

189,00 DKK