Det bedste valg til hurtig bedring og skadesforebyggelse. Efter en hård træning reduceres restitutionstiden markant, og musklerne løsnes - dette holder dig fleksibel og reducerer risikoen for skaderfordele• Forbedring af restitutionstiden og fleksibiliteten• Reducerer smerter i muskler og led• Reduc ...mere
239,00 DKK

Lille Iron Gym-masseringsrullen er den bedste måde at fremskynde din helbredelse og forhindre skader

129,00 DKK

Blackroll Duo Ball til enkel selvmassage. Der er en fordybning mellem de to kugler, der beskytter rygsøjlen. For eksempel er duokuglen velegnet til massage af ryggen og nakken.

219,00 DKK

Den rillede overflade på Backroll Standard giver god massagefunktion med en naturlig vibrationseffekt. Graden af ​​hårdhed svarer til den velkendte sort BACKROLL-standard.

319,00 DKK

Blackroll kugle til dyb, punktvis selvmassage til bl.a. ryg, bagdel, arme, fødder mv. Kan feks. anvendes mod en væg eller gulvet.

Stærk Skumrulle Glat - Blå Perfekt til rehabilitering af muskelskader og rehabilitering af ledskader. 

199,00 DKK

Skumrulle 15 x 90 cm - Blå skumrulle til en skarp pris. Velegnet til yoga, pilates og rehabilitering. Også god til at træne din mobilitet med.

219,00 DKK

Barrell Roller med trigger mønster. Perfekt til dig som gerne vil træne smidighed og lindre samt forebygge muskel ømhed

199,00 DKK

En roller som passer til mange forskellige øvelser i din yoga. Rolleren hjælper dig effektivt med at komme længere ud eller få et bedre stræk i øvelserne.

159,00 DKK

Det ultimative selvmassagerende værktøj, Foam Roller er perfekt til triggerpunktsmassage, træning af restitution, forbedring af balance og muskelstyrke og holdningstilpasning.

189,00 DKK

Blackroll Groove Foam Roller måler 30cm x 15cm og er udført en en dyb sort farve. Materialerne er 100% genanvendelige og fri fra drivmidler og kemikalier. Skånsom ved hud og krop.

269,00 DKK

Yoga foamroller/skumrulle  i super kvalitet - perfekt til klubbrug. Måler 33 i længden og har en diameter på 14 cm.

189,00 DKK

Yogablokken kan hjælpe med at holde din krop lige og støtte dig under øvelserne og kombineret med blokkens afrundede kanter får du den perfekte støtte.