Nyeste model fra Tokaido! God pasform og sikker beskyttelse. Lige en tand bedre

69,00 DKK
( 55,20 DKK )

Et syntetisk læderbetræk af høj kvalitet beskytter de anatomisk formede plastkopper, der desuden er dækket med et tyndt lag skum. Således er kønsområdet godt beskyttet mod spark, stød eller slag.

139,00 DKK
( 111,20 DKK )

Yderst stødabsorberende skridtbeskytter til damer. Nama Hide læder. Fås i 4 størrelser og 2 farver

89,00 DKK
( 71,20 DKK )

Yderst stødabsorberende skridtbeskytter til herrer. Nama Hide læder. 

129,00 DKK
( 103,20 DKK )

Cool Guard brystbeskytter er en top kvalitets brystbeskytter fra Top Ten. Super komfortabel, let og hudvenlig brystbeskytter.

 

299,00 DKK
( 239,20 DKK )

Top Ten indlæg passer til de fleste sports BH'er med lomme - God pasform og fornuftig beskyttelse under træning og kamp.

119,00 DKK
( 95,20 DKK )

Velocity Underearm Pads er designet til at dæmpe smertefulde slag mod underarmen og er konstrueret til at passe til underarmen naturligt og giver ekstra beskyttelse under træning og specifikt under blokering.

189,00 DKK
( 151,20 DKK )

Næse/ansigtsbeskytter i topkvalitet fra Safe T Guard - Benyttes som forebyggelse mod slag på næsen og ved brækket næse

699,00 DKK
( 559,20 DKK )

En lovende Taekwon-Do-dragt er "Taeguk" af Hayashi. Det typiske WTF-design med en bred V-hals. Materialet er en funktionel blanding med et indhold af 65% bomuld og 35% polyester.

Pris fra
219,00 DKK
( 175,20 DKK )

Effektiv fodspray til hverdags brug, som giver 24 timer beskyttelse. Sprayen indeholder antibakterielle og svampedræbende ingredienser, som sikrer langvarig beskyttelse.

119,00 DKK
( 95,20 DKK )

TurboArms er en alsidig træningsenhed til stød og kaste teknikker. Intensiv belastning under modstandstræning med elastikker træner effektivt flere muskelgrupper på samme tid. Hårdhedsniveauet "stærk" er ideelt til korte, intensive træningssessioner med eksplosive bevægelser.

189,00 DKK
( 151,20 DKK )

TurboArms er en alsidig træningsenhed til stød og kaste teknikker. Intensiv belastning under modstandstræning med elastikker træner effektivt flere muskelgrupper på samme tid. Graden af hårdhed "medium" muliggør mange gentagelser og er derfor velegnet til lang udholdenhedstræning.

189,00 DKK
( 151,20 DKK )

TurboPunch er specielt udviklet til udøvere for at øge hastigheden af slag. Intensiv belastning under modstandstræning med elastikker træner effektivt flere muskelgrupper på samme tid. Graden af hårdhed "medium" muliggør mange gentagelser og er derfor velegnet til lang udholdenhedstræning.

189,00 DKK
( 151,20 DKK )

Til begyndere eller avancerede atleter. Ideel til hjemmetræning, opvarmning eller koncentrationstræning. Perfekt anvendeligt til korte pauser, træning på stranden eller i parken. Den bløde, meget modstandsdygtige PU kugle er fastgjort til pandebåndsøjet med et specielt tilpasset og forstærket gummireb. Focus-Reflex Ball er designet, så den hopper ud og hopper tilbage. Reaktion og hastighed, hånd-øje koordination, modangreb og undvigende bevægelser samt hastighed og nøjagtighed trænes al sammen med Focus-Reflex Ball. Også perfekt til at brænde kalorier. Den hurtige, intensive punch træning virker på arm, bryst, skulder og ryg muskler.

119,00 DKK
( 95,20 DKK )

Den nyeste generation af professionelle hastigheds reb. Ideel til alle former for professionel sjippetov træning. 

89,00 DKK
( 71,20 DKK )

Qi gong kugler i stål - klassisk lyd når de køres rundt mellem fingerne. Super stress kugler

129,00 DKK
( 103,20 DKK )

Det let elastiske, bløde funktionsmateriale af solide polyesterfibre er behageligt at have på huden og overrasker dens funktionelle egenskaber.

249,00 DKK
( 199,20 DKK )

Super flot ITF Taekwondo polo fra Top Ten - Høj kvalitet, og yderst behagelig pasform. Perfekt til en varm dag i hallen.

189,00 DKK
( 151,20 DKK )

Taekwondo er en virkeligt betagende kampsport. De veludførte spark der leveres med præcision og hurtighed er en bemærkelsesværdig bedrift der på egen måde giver et glimrende eksempel på hvor mobil, præcis, elegant og hurtig menneskekroppen er.

Taekwondo er i en hård oversættelse ''vejen for spark & slag'' dog fokuseres der mest på de imponerende sparke teknikker der oftest udføres i hoved højde med hurtighed og præcision samt suppleres med rotationer og hop for at øge kraften.

 

Taekwondo's Historie

 

Kort tid efter 2. verdenskrig i 1945 efter længere tids okkupering af Japanerne, kunne de daværende undertrykte Koreanere på ny åbne op for nye kampsportsskoler. De første af disse åbnede sine døre for første gang i Seoul og var kaldt ''Kwans''

Den definitive, moderne version af Taekwondo opstod omkring 1952 hvor den syd Koreanske præsident Syngman Ree forvekslede de nye Kwan skolers teknikker med Taekkyeon under en kampsports demonstration. Herefter valgte præsidenten at samle alle disse Kwan skolers teknikker under et system der kunne implementeres bl.a. i militæret.  Omkring 1955 begyndte lederne af Kwan skolerne så at diskutere sammensmeltningen til en unificeret national Koreansk kampsport og heraf opstod Tae Kwon Do hvilket i præsidentens øjne også var det der lå tættest op ad den ældre kampsport Taekkyeon.

i 1959 blev den da kaldte ''Korea Tang Soo Do Association'' til for den endelige unificering af Kwon skolerne til Taekwondo. Dette var dog mødt med modstand fra en del af Kwan skolerne der mente at Taekwondo skulle være en blandet kampsport med inspiration fra alle Kwan skoler og ikke bare få. Efter denne modstand valgte hoved personen i kampagnen General Choi da i 1966 at oprette en ny konføderation kaldet ITF ''International Taekwond-do Federation'' som en ny institution til at etablere hans version ad Taekwondo i Canada og efterlade kampen og frustrationerne i Korea. Efter Choi gik på pension nåede ITF at splitte til 3 konføderationer der alle dog operere under samme navn.

Den dag i dag er Taekwondo sammen med Judo og Karate 1 af de 3 mest populære asiatiske kampsportsgrene i verdenen!