Tokaido Karate Tandbeskytter (kun overkæben) tilbyder stilfuld og behagelig tandsikkerhed. Lavet af blødt gummi, tilpasningsvenlig og inkluderer hygiejnisk opbevaringsæske. Velegnet til alle niveauer.

49,00 DKK  m/Moms
( 39,20 DKK  u/Moms )

Tokaido Tandbeskytter er designet til at tilbyde optimal beskyttelse og komfort til avancerede og professionelle kampsportsudøvere. Denne tandbeskytter er fremstillet af holdbart gummi og er ideel til karate.

79,00 DKK  m/Moms
( 63,20 DKK  u/Moms )

Dax BitFit Tandbeskytter er designet til at give maksimal beskyttelse og komfort til kampsportsudøvere. Denne to-lags mundbeskytter kombinerer holdbarhed og en behagelig pasform, hvilket gør den ideel til både begyndere og avancerede udøvere.

89,00 DKK  m/Moms
( 71,20 DKK  u/Moms )

Et syntetisk læderbetræk af høj kvalitet beskytter de anatomisk formede plastkopper, der desuden er dækket med et tyndt lag skum. Således er kønsområdet godt beskyttet mod spark, stød eller slag.

149,00 DKK  m/Moms
( 119,20 DKK  u/Moms )

Yderst stødabsorberende skridtbeskytter til damer. Nama Hide læder. Fås i 4 størrelser og 2 farver

89,00 DKK  m/Moms
( 71,20 DKK  u/Moms )

Yderst stødabsorberende skridtbeskytter til herrer. Nama Hide læder. 

129,00 DKK  m/Moms
( 103,20 DKK  u/Moms )

Cool Guard brystbeskytter er en top kvalitets brystbeskytter fra Top Ten. Super komfortabel, let og hudvenlig brystbeskytter.

 

299,00 DKK  m/Moms
( 239,20 DKK  u/Moms )

Top Ten indlæg passer til de fleste sports BH'er med lomme - God pasform og fornuftig beskyttelse under træning og kamp.

119,00 DKK  m/Moms
( 95,20 DKK  u/Moms )

Velocity Underearm Pads er designet til at dæmpe smertefulde slag mod underarmen og er konstrueret til at passe til underarmen naturligt og giver ekstra beskyttelse under træning og specifikt under blokering.

189,00 DKK  m/Moms
( 151,20 DKK  u/Moms )

Sikkerhed og komfort er afgørende i kampsport. Med Næse og Ansigtsbeskytter fra Safe T Guard får du høj-kvalitets beskyttelse, der forebygger skader på næsen og ansigtet uden at gå på kompromis med udsyn og koncentration.

949,00 DKK  m/Moms
( 759,20 DKK  u/Moms )

Effektiv fodspray til hverdags brug, som giver 24 timer beskyttelse. Sprayen indeholder antibakterielle og svampedræbende ingredienser, som sikrer langvarig beskyttelse.

139,00 DKK  m/Moms
( 111,20 DKK  u/Moms )

Til begyndere eller avancerede atleter. Ideel til hjemmetræning, opvarmning eller koncentrationstræning. Perfekt anvendeligt til korte pauser, træning på stranden eller i parken. Den bløde, meget modstandsdygtige PU kugle er fastgjort til pandebåndsøjet med et specielt tilpasset og forstærket gummireb. Focus-Reflex Ball er designet, så den hopper ud og hopper tilbage. Reaktion og hastighed, hånd-øje koordination, modangreb og undvigende bevægelser samt hastighed og nøjagtighed trænes al sammen med Focus-Reflex Ball. Også perfekt til at brænde kalorier. Den hurtige, intensive punch træning virker på arm, bryst, skulder og ryg muskler.

119,00 DKK  m/Moms
( 95,20 DKK  u/Moms )

Den nyeste generation af professionelle hastigheds reb. Ideel til alle former for professionel sjippetov træning. 

89,00 DKK  m/Moms
( 71,20 DKK  u/Moms )

Hayashi Taeguk Taekwondo Dobok leverer både stil og ydeevne. Med sin karakteristiske WT-design og komfortable pasform er denne dobok ideel til træning og konkurrence. Den høje bomuldspandelighed sikrer en behagelig følelse mod huden, mens den traditionelle pasform tillader fri bevægelighed.

Pris fra
189,00 DKK  m/Moms
( 151,20 DKK  u/Moms )

Qi gong kugler i stål - klassisk lyd når de køres rundt mellem fingerne. Super stress kugler

129,00 DKK  m/Moms
( 103,20 DKK  u/Moms )

Det let elastiske, bløde funktionsmateriale af solide polyesterfibre er behageligt at have på huden og overrasker dens funktionelle egenskaber.

249,00 DKK  m/Moms
( 199,20 DKK  u/Moms )

Super flot ITF Taekwondo polo fra Top Ten - Høj kvalitet, og yderst behagelig pasform. Perfekt til en varm dag i hallen.

189,00 DKK  m/Moms
( 151,20 DKK  u/Moms )

Oplev den imponerende Hayashi Taeguk Taekwondo Dobok, uden tryk. Denne Dobok byder på autentisk WT-design, fantastisk komfort og åndbarhed. Med en sammensætning af 65% bomuld og 35% polyester leverer den enestående ydeevne og let vedligeholdelse.

Pris fra
189,00 DKK  m/Moms
( 151,20 DKK  u/Moms )

Taekwondo Dragt, Kyong, ITF, fra TOP TEN er et mesterværk af højteknologiske fibre, der kombinerer 65% bomuld og 35% polyester. Med farvede patches og mulighed for jakkevalg leverer denne dobok stil, komfort og autenticitet til enhver Taekwondo-udøver.

Pris fra
259,00 DKK  m/Moms
( 207,20 DKK  u/Moms )

Opnå maksimal beskyttelse og bevægelsesfrihed med Dax Skinnebensbeskyttere til Taekwondo. Designet til både begyndere og avancerede udøvere, disse hvide skinnebensbeskyttere i PU-materiale giver pålidelig komfort og holdbarhed under træning og konkurrence.

189,00 DKK  m/Moms
( 151,20 DKK  u/Moms )

Taekwondo er en virkeligt betagende kampsport. De veludførte spark der leveres med præcision og hurtighed er en bemærkelsesværdig bedrift der på egen måde giver et glimrende eksempel på hvor mobil, præcis, elegant og hurtig menneskekroppen er.

Taekwondo er i en hård oversættelse ''vejen for spark & slag'' dog fokuseres der mest på de imponerende sparke teknikker der oftest udføres i hoved højde med hurtighed og præcision samt suppleres med rotationer og hop for at øge kraften.

 

Taekwondo's Historie

 

Kort tid efter 2. verdenskrig i 1945 efter længere tids okkupering af Japanerne, kunne de daværende undertrykte Koreanere på ny åbne op for nye kampsportsskoler. De første af disse åbnede sine døre for første gang i Seoul og var kaldt ''Kwans''

Den definitive, moderne version af Taekwondo opstod omkring 1952 hvor den syd Koreanske præsident Syngman Ree forvekslede de nye Kwan skolers teknikker med Taekkyeon under en kampsports demonstration. Herefter valgte præsidenten at samle alle disse Kwan skolers teknikker under et system der kunne implementeres bl.a. i militæret.  Omkring 1955 begyndte lederne af Kwan skolerne så at diskutere sammensmeltningen til en unificeret national Koreansk kampsport og heraf opstod Tae Kwon Do hvilket i præsidentens øjne også var det der lå tættest op ad den ældre kampsport Taekkyeon.

i 1959 blev den da kaldte ''Korea Tang Soo Do Association'' til for den endelige unificering af Kwon skolerne til Taekwondo. Dette var dog mødt med modstand fra en del af Kwan skolerne der mente at Taekwondo skulle være en blandet kampsport med inspiration fra alle Kwan skoler og ikke bare få. Efter denne modstand valgte hoved personen i kampagnen General Choi da i 1966 at oprette en ny konføderation kaldet ITF ''International Taekwond-do Federation'' som en ny institution til at etablere hans version ad Taekwondo i Canada og efterlade kampen og frustrationerne i Korea. Efter Choi gik på pension nåede ITF at splitte til 3 konføderationer der alle dog operere under samme navn.

Den dag i dag er Taekwondo sammen med Judo og Karate 1 af de 3 mest populære asiatiske kampsportsgrene i verdenen!