Balancebræt - et vigtigt værktøj i forebyggelse og genoptræning af skader i ankler og knæ

229,00 DKK  m/Moms
( 183,20 DKK  u/Moms )

Super højdejusterbar stepbænk. Skridsikker overflade. Hæveblokken kan opbevares inden i stepperen.

399,00 DKK  m/Moms
( 319,20 DKK  u/Moms )

Effektiv pumpe til oppumpning af træningsbolde.

49,00 DKK  m/Moms
( 39,20 DKK  u/Moms )

Varieret træning med denne justerbare træningshæk. Det er hurtighed, koordination, balance, retningsskifte, muskelhukommelse, fodarbejde og acceleration som bl.a. kan trænes

99,00 DKK  m/Moms
( 79,20 DKK  u/Moms )

Perfekt allround trænings redskab - Anvendes for at opbygge styrke, muskelmasse og til øget forbrænding

749,00 DKK  m/Moms
( 599,20 DKK  u/Moms )

Push up-håndtag med et behageligt greb til dine træningsøvelser Fitness, Cross fit og Styrketræning.

169,00 DKK  m/Moms
( 135,20 DKK  u/Moms )

Udfordre balance, stabilitet, koordinering og opbyg kernemuskelstyrke med dette balance bræt. Balancepladens højde kan justeres for at øge sværhedsgraden og intensiteten.

249,00 DKK  m/Moms
( 199,20 DKK  u/Moms )

Yogablokken kan hjælpe med at holde din krop lige og støtte dig under øvelserne og kombineret med blokkens afrundede kanter får du den perfekte støtte.

79,00 DKK  m/Moms
( 63,20 DKK  u/Moms )

Træning af balance, stabilitet og vores motoriske evner er en af nøglerne til et langt, sundt og motiveret liv. Vores motoriske evner er et af menneskets specialiteter og det mener vi hos Kicksport.dk at vi ikke skal tage forgivet!

Derfor har vi samlet et stort sortiment af forskellige instrumenter til mestre Balance, Stabilitet og Motorik.

Hvorfor er en balance træner god for mig?

Uanset hvilken alders gruppe du høre under kan træningen af balance evnen aldrig nogensinde være et dårligt indgreb i din hverdag.
Vores motorik og balance er en af de evner vi glemmer og tager forgivet i løbet af hverdagen trods brugen er i indgreb i samme øjeblik du rejser dig fra sengen om morgenen.

Vores fantastiske balance brædder og balance trænere hjælper ikke kun med at finjustere vores balance, stabilitet og motoriske evner, de hjælper også med at styrke muskler og sener i både de fine og store muskelgrupper i benene. Denne form for træning ruster dig til alle dagligdagens udfordringer og sænker risikoen for fald og forvridninger af leddene i benene der oftest ses ved gå eller løbeture i ujævnt terræn.

Høre du til den ældre del af befolkningen hjælper balance trænerne også med at holde led og sener raske og elastiske hvilket resultere i nemmere bevægelighed og gang i fremtiden.

Vær ikke bange! Ser balance brædderne lidt for skræmmende og udfordrende ud? Så kan vi anbefale TOGU Balance Boldbænk som er velegnet til mild brug men stadigt giver den nødvendige træning af både muskler, led, balance, stabilitet og motorik!

Hvor bruger jeg balance træneren?

Balance brædder og balance bolde kan implementeres på flere måder i hverdagen. De lidt mere udfordrende balance bolde og balance brædder bør bruges intensivt med fokus på aktiviteten så der er det anbefalet at man ikke foretager sig andet som kunne være en distraktion.

De mindre udfordrende balance trænere kan kombineres med andre træningsrelateret fitness øvelser såsom squads og andre former for løft.
Udover det kan balance trænerne også implementeres i arbejdsmiljøet for eksempel kontor arbejde. Hvis du er så heldig at have et hæve-sænke bord kan det varmt anbefales at bruge et balance bræt som alternativ til det hårde gulv. Dette giver dig alle goderne ved træningen med et balance bræt og skåner samtidigt fødderne og ryggen for det hårde urokkelige gulv.

Nogen har også balance bræt eller balance bold liggende foran kontor stolen for at bibeholde en form for aktivitet for benene under de lange arbejdstimer.

Er det pengene værd?

Hvis ovenstående ikke er nok bevis for at en balance bold eller et balance bræt er investeringen værd så kan det være det er fordi du sidder tilbage med tanken om produkterne holder til mange års brug eller til specielle intense aktiviteter så frygt ej! Vores TOGU produkter er fremstillet i Tyskland og det giver sig til kende på designet, kvaliteten og de holdbare materialer der er brugt!

Syntes du at der er noget der mangler i vores sortiment?

Hvis du leder efter noget specifikt og det er mislykket at finde det i vores sortiment. Så tøv ikke med at kontakte os hos Kicksport.dk.
Vores sortiment er under konstant udvikling og der er stadigt produkter vi kan skaffe som ikke er oprettet. Derudover kan vi også få special fremstillet produkter. Så chancen for at vi har hvad du søger er stadig stor trods produkterne endnu ikke kan findes på hjemmesiden.