Balancebræt - et vigtigt værktøj i forebyggelse og genoptræning af skader i ankler og knæ

198,00 DKK

Denne smarte balance halv kugle træner du ikke kun din balance men også din core. Perfekt til at bruge hjemme, nemt og bekvemt.

1.239,00 DKK

SKLZ  Lateral Resistor Pro er et vildt lækkert træningsredskab. Du kan vælge imellem 3 forskellige  bånd. (følger med) er et vildt lækkert træningsredskab. Du kan vælge imellem 3 forskellige  bånd. (følger med)

289,00 DKK

Iron Gym Tube Trainer er let og kompakt, så du kan træne hvor du ønsker. Let at have med på ferien. Du kan enkelt justere længden og modstanden for at tilpasse træningen. 

139,00 DKK

På grund af dens højdejusterbarhed i tre niveauer tilbyder Aerobic Step nye niveauer af træningsudfordringer og muligheder for avancerede atleter.

689,00 DKK

Træning med IRON Gym træningsbold forbedrer fleksibilitet, kropsholdning, koordination og balance. .

 

99,00 DKK

Styrk din core og stabilitet i rygraden - Iron gym exercise forbedre din balance og styrke. Mulighederne for øvelser er uendelig.

169,00 DKK

Super højdejusterbar stepbænk. Skridsikker overflade. Hæveblokken kan opbevares inden i stepperen.

375,00 DKK

Effektiv pumpe til oppumpning af træningsbolde.

29,00 DKK

Varieret træning med denne justerbare træningshæk. Det er hurtighed, koordination, balance, retningsskifte, muskelhukommelse, fodarbejde og acceleration som bl.a. kan trænes

89,00 DKK

Air Parcours er en perfekt udfordring til børneidræt i børnehaver, indskolinger og idrætsklubber. De enkelte dele giver forskellige udfordringer og sværhedsgrader. Lufttrykket kan varieres i hver enkelt element

Pris fra
2.499,00 DKK

Perfekt allround trænings redskab - Anvendes for at opbygge styrke, muskelmasse og til øget forbrænding

599,00 DKK