Hos Kicksport.dk har vi et godt sortiment fra begynder Judo gier til de tunge top kvalitets Judo gier!
Husk at vi altid med glæde vil lave klub aftaler med din klub!

Kicksport har også alt til fremstilling af tryk på alle slags stof og tekstiler og vi høre gerne fra dig og hjælper med rentegning og realisering af dine idéer til tryk!

Dax Bambini er nok den bedste begynder Judo Gi på markedet til børn - Forstærket jakke, elastik i linning samt perfekt pasform.

Pris fra
195,00 DKK
( 156,00 DKK )

Dax kids Judo Gi er en fantastisk begynder Gi til børn og unge - forstærket stof og lækker pasform. 

Pris fra
229,00 DKK
( 183,20 DKK )

Dax Fuji er en kvalitets Judo Gi for både begyndere og avanceret i alle aldersgrupper.

 

Pris fra
369,00 DKK
( 295,20 DKK )

Her er en dragt der byder på absolut bedst kvalitet til prisen! Top kvalitets Judo dragt fra Dax. Fantastisk gi til både træning såvel som konkurrence!

Pris fra
599,00 DKK
( 479,20 DKK )

Moskito Plus en tung gi lavet i de bedste materialer - bliver bedre og bedre jo mere den bruges.

Pris fra
1.099,00 DKK
( 879,20 DKK )

Blå Dax kids er en super god begynder gi til de unge - forstærket stof og lækker pasform. 

Pris fra
409,00 DKK
( 327,20 DKK )

Den bedste dragt til prisen! Bedre kvalitet findes næppe. Stærk dragt til både træning og konkurrence.

Pris fra
729,00 DKK
( 583,20 DKK )

Moskito Plus en tung gi lavet i de bedste materialer - bliver bedre og bedre jo mere den bruges.

Pris fra
1.199,00 DKK
( 959,20 DKK )

Til freestylere og individualister blandt jer har Hayashi designet karate Gi "Kirin". Denne karatedragt er ikke i klassisk hvid, men kommer i sort. (kan skaffes i rød) De farvede Gier tilføre noget til træningen.

Pris fra
289,00 DKK
( 231,20 DKK )

Fra måtten - i den uovertrufne judodragt “Kirin” af Hayashi. Gi lavet af 100% mellemvægt bomuld (ca. 550 g) er dimensionelt stabil og har en særdeles robust finish.

Pris fra
349,00 DKK
( 279,20 DKK )

Judo-Gi “Todai” fra Hayashi er en klassisk hvid bomuldsdragt bestående af en jakke og bukser. Jakkens stof er bearbejdet i attraktiv risoptik.

Pris fra
269,00 DKK
( 215,20 DKK )

Hos Kicksport.dk lagerfører vi et godt udvalg i top kvalitets Judo Gier. 

En Judo udøver stiller store krav til deres Judo gier, og det kan vi hos Kicksport.dk godt forstå. En god, kvalitets gi kommer nemlig med mange goder grundet deres unikke og professionelle fremstilling der sikrer Judo kæmperens fulde potentiale.

Herunder er Kicksport's egne krav til gode Judogier:

Komfort - Som sikre at længerevarende brug ikke fører til gener eller ubehagelige oplevelser med Judo gien.

Bevægelsesfrihed - Som sikre at der altid er mulighed for fuld mobilitet selv under de sværeste og mest krævende øvelser.

Slidstærk - En kvalitets skal være absolut slidstærk da Judo er en krævende kampsport der udsætter udøverens udstyr - herunder gien - for ekstrem stress og slid.

Letvægt - En kvalitets Judo gi skal være så let som mulig trods den robuste, hårdførhed som gien har. Dette komplimentere også bl.a. Bevægelsesfriheden og komforten

Kvalitet - Herunder kommer tekstil sammensætningen, sømme og syninger. En god Judo gi er fremstillet med absolut omhyggelighed. Dvs. at den brugte ris-vævning ikke rives, syningerne ikke går op og sømmene ikke slipper. Tykkelsen og vævningen i en god Judo gi er også fremstillet således at den er svær for modstanderen at få et godt greb på, hvilket giver en fordel i kamp.

Derfor har vi hos Kicksport armeret os med et stærkt udvalg af foretrukne kvalitets Judo gier. Og ikke nok med det er vi også Danmarks nuværende, billigste forhandler af Judo gier!

 

Ligger du inde med spørgsmål omkring vores Judo gier, klub aftaler eller måske noget helt andet? Så kontakt os gerne på mail: info@kicksport.dk