Blitz Foam Roller

189,00 DKK  m/Moms
( 151,20 DKK  u/Moms )

Det ultimative selvmassagerende værktøj, Foam Roller er perfekt til triggerpunktsmassage, træning af restitution, forbedring af balance og muskelstyrke og holdningstilpasning.

Det ultimative selvmassagerende værktøj, Foam Roller er perfekt til triggerpunktsmassage, træning af restitution, forbedring af balance og muskelstyrke og holdningstilpasning. Denne rulle er fantastisk til øjeblikkeligt at lindre stramme muskler, arvæv og dybe knuder.

Placer tryk og rul skumrullen hen over området med ubehag eller spændinger for at reducere smerter og stimulere blodgennemstrømningen, øge mobiliteten og mindske ømhed. Med mulighed for højintensive atleter til at træne eller løsne deres muskler, når det er påkrævet, forbereder din krop til maksimal ydeevne, lindrer rygsmerter og styrker din kerne, samtidig med at den øger fleksibiliteten.

Rullen er designet med tre forskellige overfladearealer og har større 'lette' massageområder, 'medium' massageområder og mindre 'intense' blokerede massageområder. Denne utrolig lette skumrulle er let at opbevare, transportere og rengøre før eller efter brug. Lavet af EVA, med et PVC -rør indeni. Mål: 33 cm lang x 15 cm bred.