Topten Deluxe Udstyrsnet

299,00 DKK  m/Moms
( 239,20 DKK  u/Moms )

En åndbar og praktisk udstyrspose med mange sidelommer til tandbeskyttere og forskellige andre genstande. 1 skulderrem. Fremstillet af 100% polyester

Top Ten Mesh Taske "Deluxe" – Let, Luftig og Organiseret Transport til Dit Udstyr

Oplev en let og luftig måde at transportere dit udstyr fra A til B med Top Ten Mesh Taske "Deluxe". Den lette mesh taske giver rigelig plads og en praktisk opdeling af rum. Med et omkredsende bundrum og to mindre frontlommer kan du holde orden, så du altid har et overblik. En ekstra mesh-lomme på ydersiden giver din drikkeflaske en sikker plads i tasken. For at undgå forvirring har denne Top Ten mesh taske en lomme til dit navn eller visitkort. Mesh tasken lukkes nemt for hurtig adgang til indholdet ved hjælp af en snøre med stopper. Under transport kan mesh tasken bæres over skulderen med den længdejusterbare og let polstrede skulderrem.

Yderligere Fordele:

  • Luftig taske til transport af beskyttelsesudstyr
  • Låsbare rum til mundbeskyttere m.m.
  • Sidelomme til flaske
  • Polstret skulderrem
  • Hurtig adgang via snøre

Top Ten Mesh Taske "Deluxe" er den ideelle løsning til dem, der ønsker let og organiseret transport af deres sportsudstyr. Bestil din mesh taske i dag og oplev bekvemmeligheden ved letvægtsdesignet og den smarte rumopdeling!

65 cm x 26,8 cm x 26,8 cm,