Lændestøtte i Neopren

369,00 DKK  m/Moms
( 295,20 DKK  u/Moms )

God støtte til lænden ved hjælp af en stor kraftig elastisk velcrorem. Nem af tage af og på. Fremstillet i 3 mm. neopren

Oplev førsteklasses lændestøtte med vores avancerede produkt, der anvender en stor og kraftig elastisk velcrorem til at tilpasse støtten og pasformen. Denne bandage fungerer ikke blot som en pålidelig støtte til lænden, men er også en effektiv holdningsbandage, der let kan tages af og på.

Fremstillet med omhu i 3 mm neopren og overfladen i holdbart polyester, sikrer denne bandage ikke kun optimal støtte, men også langvarig komfort. Alle kanter er udført med præcisionsslutninger for at sikre holdbarhed og en stilfuld finish.

Bandagen kan strækkes til 130 cm (livvidde ca. 125), og med sin onesize-design er den let at tilpasse til enhver kropsform. Invester i din lænds sundhed og holdning med denne alsidige bandage, der bringer en ny standard af støtte og komfort til dine daglige aktiviteter. Gør dig klar til at omfavne en smidigere og mere komfortabel hverdag med denne avancerede lændestøtte.