Pro ankelstøtte

Populær
449,00 DKK
( 359,20 DKK )

Absolut topprodukt - Er fremstillet i et materiale der former sig efter din ankel. Ankelstøtte er meget velegnet til de allerfleste idrætsgrene

Tarsal Lock har patenterede indbyggede plasticstøtter, der er fremstillet i et materiale der former sig efter din ankel, ved hjælp af din egen kropstemperatur.

Det giver et personligt "customs fit", og giver samtidig optimal kontrol af stabiliteten i Tarsal Lock ankelstøtten.
Snøresystemet giver ligeledes en hurtig og sikker støtte. Tarsal Lock er produceret af 2 højteknologiske materialer. Det yderste materiale er Poly Tex, som sikre stabiliteten, og giver lang holdbarhed. Indvendigt er der brugt Ballistic nylon, som er lamineret og foret med porøst gummi, hvilket giver en unik komfort. Dette betyder at det ikke er nødvendigt med ret meget materiale omkring selve foden, hvilket man typisk ser på andre modeller af ankelstøtter. Den specielle profil betyder at denne ankelstøtte er meget velegnet til de allerfleste idrætsgrene, herunder fodbold, håndbold, volleyball, basketball og kampsport. Vi anbefaler også Tarsal Lock til brug i fritiden. Ankelstøtten kan endvidere benyttes i fodtøj med indlæg, og er desuden latexfri i materialet, og har hurtigsnørring.

Passer til både højre og venstre fod, og fås i sort i størrelse

XS (36-38)
S (38-40)
M (40-42)
L (42-44)
XL (44-46).
Vægt mellem 69 og 84 gram.

spacer