Top Ten, Cool Guard Brystbeskytter (uden indlæg)

299,00 DKK  m/Moms
( 239,20 DKK  u/Moms )

Cool Guard brystbeskytter er en top kvalitets brystbeskytter fra Top Ten. Super komfortabel, let og hudvenlig brystbeskytter.

 

Top Ten's Cool Guard brystbeskytter kan bruges som sports BH eller i kombination med indlæg som brystbeskytter - indlæg købes separat.

I kampsport er det vigtigt at beskytte det følsomme bryst område, dette skaber det lille problem at man er nødsaget til at bære mere udstyr. Cool Guard brystbeskytter fra Top Ten er derfor udviklet til at modkæmpe følelsen af at bære mere.

Cool Guard brystbeskytteren er ultra let, dette i samarbejde med den bløde polyester og spandex blanding resultere i en bryst beskytter der giver maksimal komfort, og bevægelsesfrihed.

Brystbeskytteren er designet med en masse praktiske egenskaber, der gør dette til en top klasse beskytter. Det elastiske bånd under brystområdet, holder brystbeskytteren på sin plads under alle slags øvelser og bevægelser. Mesh nettet giver en behagelig åndbar fornemmelse og mindsker derved produktionen af sved. Bagsiden af brystbeskytteren kommer med det praktiske X design, der sikre god støtte og fastholdelse.

 

Yderligere fakta:

- BH'en er vaskbar og kan sagtens komme i vaskemaskinen.

- BH'en har et behageligt, åndbart mesh.

- X design på bagsiden sikre godt hold.

- Hudvenlig

 

Kommer uden indlæg! Klik dette link for at se indlæggende (åbnes i ny fane)

Top Ten Cool Guard Indlæg

Fås i størrelse S - L

 

Størrelser (målt under bryst): 70 til 85 cm - Størrelse S, 80 til 95 cm - Størrelse M, 90 til 105 cm - Størrelse L