Elastikbind Til Albue

149,00 DKK  m/Moms
( 119,20 DKK  u/Moms )

Langt albuebind af højkvalitets neopren. Neopren giver refleksionsvarme, som giver hurtig opvarmning af ledbånd og muskulatur.

Oplev en revolutionerende albuestøtte med vores anatomisk syede elastikbind. Dette bind er skabt til at levere en fremragende kompressionseffekt og forbliver sikkert på plads uden at glide rundt. Den sorte højkvalitets elastik bevarer sin elasticitet over tid, hvilket sikrer en pålidelig og komfortabel støtte.

Velegnet til løst albueled og tilfælde af overstræk i albuen, skal du dog bemærke, at dette elastikbind ikke anbefales til tennisalbue. Til tennisalbue anbefales brug af en dedikeret tennisalbuestrop for optimal støtte og beskyttelse. Du kan dog nyde bekvemmeligheden ved maskinvask ved 40 grader eller håndvask for at holde dit elastikbind rent og frisk.

Elastikbindet fungerer som et støttebind for at styrke kroppens egne ledbånd og sener. Mens det har en minimal varmeeffekt, er det bedst at anvende det ved risiko for skader, overbelastning og under genoptræning. Dette skyldes, at kroppen automatisk aflaster sine egne ledbånd over tid, hvilket kan føre til svaghed, hvis elastikbindet bruges konsekvent uden behov.

Gør din albue sundhed og ydeevne til en prioritet ved at investere i vores elastikbind. Det er ikke kun en nem og økonomisk måde at forebygge og løse skadesproblemer på, men også din nøgle til en mere behagelig og aktiv hverdag.

Fås i størrelse: S - XL