Her hos Kicksport.dk finder du et bredt sortiment af sparke puder og slag puder i top kvalitet!
Husk vi også tilbyder klub aftaler. Har du nogen spørgsmål høre vi glædeligt fra dig! 

Målpude til at træning timing og nøjagtighed. Glat vinyl med et kompakt skum. 40 cm lang x 21 cm bred

179,00 DKK

Teakwondo sparkepude i floppy velour - super behagelig at arbejde med

219,00 DKK

Gode fokus pads til træning i klubben, eller hjemme. Velcro-håndledsrem. Junior model

249,00 DKK

Fjederbelastet, blødt polstret sparkpude, Giver mulighed for hurtig rebound og hits med stor effekt. Ideel til brug i hjemmet, klubben og motionscenteret
 

349,00 DKK

Dobbelt slag/sparkepude - perfekt til sparketræning mm

199,00 DKK

"Camber Pro"  er et produkt af høj kvalitet af Tokaido. Det er velegnet til en sikker og fleksibel træning. Let buet overflade sikrer, at slag og spark ikke glider af.

479,00 DKK

Super fede fokus puder, med rigtig god pasform. Let buet og justarbar velcro ved håndled. Topkvalitet fra Tokaido. Sæt med 2 stk

329,00 DKK

Double Pad er ideel til Taekwondo og Karate, og er perfekt til at udvikle din timing og nøjagtighed, når du træner dit hurtigt sparktræning og spindingsteknikker.

189,00 DKK

Fantastiske pads fra Hayashi, lavet af slidstærkt REXION syntetisk læder og kan modstå de hårde krav til daglig kampsportstræning.

329,00 DKK

"Camber Pro"  er et produkt af høj kvalitet af Tokaido. Det er velegnet til en sikker og fleksibel træning. Let buet overflade sikrer, at slag og spark ikke glider af.

479,00 DKK

ZEBRA PERFORMANCE Soft Speed Sticks lavet af slidstærkt "FLX PU" syntetisk læder med en blød skumkerne til alsidig brug i kampsportstræning.

159,00 DKK

2 stk Thai Pads med underarms beskyttelse i ægte læder

899,00 DKK

De tykke polstrede handsker kan slås og sparkes uden at skade brugeren. Dette kan igen bestemme målets højde og vinkel. Derudover muliggør træning med handsken træning af reaktions- og koordinationsevner.

949,00 DKK

Det store polstrede håndtag med de ekstra velcro-løkker giver en solid pasform på bæreren  og muliggør således kraftig træning med hænder og fødder for atleten.

999,00 DKK

Havoc Thai Pads - 2 velcro justerbare stropper for præcis pasform og stabilitet. Hver rem er polstret, dobbelt syet og forstærket på hoveddelen for lang levetid.

199,00 DKK

"Kick Shield Pro" fra Tokaido er en buet sparkepude med håndtag. Bagsiden med 4 robuste håndtag giver sikkert lodret og vandret greb

559,00 DKK

ZEBRA PERFORMANCE Kick Shield er lavet af ekstra holdbar "FLX PU". Kick Shield er let forbøjet til hårde slag og spark.

699,00 DKK

Designet til hård brug og lang levetid. Super stødabsorberende. Brugt i rigtig mange klubber

Pris fra
479,00 DKK

 Når du træner på punch pad “Corner” kan du bringe dine teknikker til perfektion. Den specielle spænde er ideel til knæ  og gør Top Ten Corner til den ultimative træningsgadget.

799,00 DKK

Solid boksesæk, lavet i gode materialer. Kæder til ophængning medfølger. vælg mellem 2 størrelser

Pris fra
1.349,00 DKK