Avanceret helsål fra Ironman med perfekt svangstøtte. Super stødabsorbering. Sålen kan formes individuelt

299,00 DKK

Hælsål fra Ironman med fantastisk, god stødabsorbering. Den mest solgte sål til hælspore problemer

159,00 DKK

Fantastisk hælindlæg fra Ironman med god stødabsorbering - reducerer hælsmerter.

125,00 DKK

Ironman Performance Gel forfodsindlæg - forbedrer både stødabsorberingen og returenergien. Det perfekte indlæg

125,00 DKK

Gelsålen fra Ironman med virkelig god stødabsorbering og returenergi, hvor foden har størst behov for det. Korrekt svangstøtte giver den bedste pasform, komfort og ydeevne

219,00 DKK

Indlægget fra Ironman er af stødabsorberende materiale, der absorberer stød og rystelser som påvirker forfod og hæl.

169,00 DKK

Denne sål fra Ironman er velegnet til al slags sport, da der er lagt vægt på både komfort og finish - ligesom støtte og stødabsorberingen er i topklasse

209,00 DKK

Super all-round sål fra Ironman, som er blandt de bedste på markedet. Videreudvikling af performance gel, hvor alle detaljer er på plads.

249,00 DKK

Indlægssålen reducerer friktion og er med til, at fjerne punkter, som kan forårsage vabler, men samtidig støtter følsomme fødder og tæer

399,00 DKK

Indlægssål som er super velegnet til personer, der går eller står meget på hårde overflader. Fin kombination af støddæmpning og returenergi.

209,00 DKK

Hælindlæg med enestående støddæmpningssystem bestående af små bobler, der ruller rundt mellem hinanden i alle retninger 

109,00 DKK

Indlægget der absorberer stød og tryk i forfodsområdet. Reducerer friktion og forbedrer den totale komfort. Kan anvendes ved forfodsnedsænkning.

129,00 DKK

Super god og formbar 3/4 sål, der giver optimal støtte. Sålen opvarmes i kogende vand i 2 min. og formes så optimal svangstøtte opnås.

259,00 DKK

Rigtig god all-round-sål, der absorberer stød og tryk mod fodsålen og reducerer friktion og sidebevægelighed, samt øger returenergien.

159,00 DKK

Indlægssålen giver ekstra god støtte i svangen, absorberer stød og tryk mod fodsålen, reducerer friktion og sidebevægelighed.

209,00 DKK

Indlægssålen indeholder millioner af kulpartikler og særlige antibakterielle ingredienser, hvilket bidrager til at forhindre vækst af bakterier og lugt. Parfumeret.

59,00 DKK

Gel Heel Cup med avanceret stabilisator, som giver ekstra støtte og komfort. Ligeledes særdeles velegnet mod hælspore.

79,00 DKK

Velegnet til enhver form for sportssko. Kan også bruges i alm. sko. Ekstra silikone puder i hælen og forfoden for ekstra komfort

139,00 DKK

Gelsålen absorberer effektivt stød og slag under brug. Passer perfekt i dine sko. Gelsålen giver en særdeles god dæmpning og energiudbytte under brug.

99,00 DKK

Blødt memory skum, som tilpasser sig til dine fødder, og du får en dejlig og afslappende komfort til dine fødder. Gode og billige såler

49,00 DKK

På Kicksport får du de bedste såler til skoene. Vi har også et godt udvalg i fodpleje produkter