Advanceret helsål med perfekt svangstøtte. Super stødabsorbering

299,00 DKK

Høl sål med god stødabsorbering, mest solgt til hælspore problemer

159,00 DKK

Ironman hælindlæg med god stødabsorbering - reducerer hælsmerter.

125,00 DKK

Ironman Performance Gel forfodsindlæg - forbedrer både stødobsorberingen og returenergien.

125,00 DKK

Gel sålen med virkelig god stødabsorbering og returenergi, hvor foden har størst behov for det. Korrekt svangstøtte giver den bedste pasform, komfort og ydeevne

219,00 DKK

Indlægget er af stødabsorberende materiale, der absorberer stød og rystelser som påvirker forfod og hæl.

169,00 DKK

Denne sål er velegnet til al slags sport, da der er lagt vægt på både komfort og finish, ligesom støtte og stødabsorberingen er i topklasse

209,00 DKK

Super all-round sål, som er blandt de bedste på marked. Videreudvikling af performance gel, hvor alle detaljer er på plads.

249,00 DKK

Reducerer friktion og er med til, at fjerne punkter som kan forårsage vabler, men samtidig støtter følsomme fødder og tær de helt rigtige steder. 

399,00 DKK

Super velegnet til personer der går eller står meget på hårde overflader. Fin kombination af støddæmpning og returenergi.

209,00 DKK

Enestående støddæmpningssystem bestående af små bobler, der ruller rundt mellem hinanden i alle retninger uden at blive flade.

109,00 DKK

Indlæget absorberer stød og tryk i forfodsområdet. Reducerer friktion og forbedrer den totale komfort. Kan anvendes ved forfodsnedsænkning.

129,00 DKK

Super god formbar 3/4 sål der giver optimal støtte. Sålen opvarmes i kogende vand i 2 min. og formes så optimal svangstøtte opnås.

259,00 DKK

God all-round-sål der absorberer stød og tryk mod fodsålen og reducerer friktion og sidebevægelighed samt øger returenergien.

159,00 DKK

Sålen giver ekstra god støtte i svangen, absorberer stød og tryk mod fodsålen, reducerer friktion og sidebevægelighed.

209,00 DKK

Indeholder millioner af kulpartikler og særlige antibakterielle ingredienser, hvilket bidrager til at forhindre vækst af bakterier og lugt. Parfumeret.

59,00 DKK

Gel Heel Cup med avanceret stabilisator som giver ekstra støtte og komfort, og er ligeledes velegnet mod hælspore.

79,00 DKK

Velegnet til enhver form for sportssko, og kan også bruges i alm. sko. Ekstra silikone puder i hælen og forfoden giver super dæmpning.

139,00 DKK

Absorberer effektivt stød og slag under brug. Passer perfekt i dine sko.Gelsålen giver en særdeles god dæmpning og energiudbytte under brug.

99,00 DKK

Blødt memory foam som tilpasser sig til dine fødder og du får en dejlig og afslappende komfort til dine fødder. Gode og billige

49,00 DKK

På Kicksport får du de bedste såler til skoene. Vi har også et godt udvalg i fodpleje produkter