Bredt udvalg af sko indlægssåler til støtte, aflastning og stødabsorbering. Samt hjælp til problemer, såsom hælspore, vabler, hygiejne og trædeproblemer. 

Avanceret helsål fra Ironman med perfekt svangstøtte. Super stødabsorbering. Sålen kan formes individuelt

Gel Hælindlæg fra Ironman med fantastisk, god stødabsorbering. Den mest solgte sål til hælspore problemer.

Fantastisk hælindlæg fra Spenco Ironman med god stødabsorbering - reducerer hælsmerter.

125,00 DKK

Ironman Performance Gel forfodsindlæg - forbedrer både stødabsorberingen og returenergien. Det perfekte indlæg

125,00 DKK

Gelsålen fra Ironman med virkelig god stødabsorbering og returenergi, hvor foden har størst behov for det. Korrekt svangstøtte giver den bedste pasform, komfort og ydeevne

Indlægget fra Ironman er af stødabsorberende materiale, der absorberer stød og rystelser som påvirker forfod og hæl.

Denne sål fra Ironman er velegnet til al slags sport, da der er lagt vægt på både komfort og finish - ligesom støtte og stødabsorberingen er i topklasse

Super all-round sål fra Ironman, som er blandt de bedste på markedet. Videreudvikling af performance gel, hvor alle detaljer er på plads.

Indlægssålen reducerer friktion og er med til, at fjerne punkter, som kan forårsage vabler, men samtidig støtter følsomme fødder og tæer

Indlægssålen indeholder millioner af kulpartikler og særlige antibakterielle ingredienser, hvilket bidrager til at forhindre vækst af bakterier og lugt. Parfumeret.

59,00 DKK

Gel Heel Cup med avanceret stabilisator, som giver ekstra støtte og komfort. Ligeledes særdeles velegnet mod hælspore.

79,00 DKK

Velegnet til enhver form for sportssko. Kan også bruges i alm. sko. Ekstra silikone puder i hælen og forfoden for ekstra komfort

Gelsålen absorberer effektivt stød og slag under brug. Passer perfekt i dine sko. Gelsålen giver en særdeles god dæmpning og energiudbytte under brug.

Blødt memory skum, som tilpasser sig til dine fødder, og du får en dejlig og afslappende komfort til dine fødder. Gode og billige såler

49,00 DKK

Ironmans Total Support Original  er den komplette komfortsål med fantastisk støtte og stødabsorbering

Har du en aktiv hverdag, og ønsker et sundere miljø for dine fødder? Eller døjer du bare med problemer, du godt kunne tænke dig blev aflastet, så har Kicksport.dk et godt sortiment af indlægssåler og hygiejne produkter til hjælp af lige præcist det.

Vores sortiment og produkter

I vores sortiment indgår en masse produkter, der kan hjælpe med hverdagens problemer.
Herunder for eksempel:

- Gel indlæg
- Hælindlæg
- Stødabsorberende indlæg
- Forfodsindlæg
- Sportssåler
- Formbare indlæg

Er indlægssåler vigtige for mig?

Indlægssåler har utroligt mange goder. Og man kan argumentere for, at alle mennesker fortjener en indlægssål i en masse forskellige situationer.
Er du typen, der har en arbejdsdag, der er præget af bevægelse på hårde overflader? I så fald ville en stødabsorberende indlægssål hjælpe til at aflaste trædepunkter, samt leddene. Kort sagt, er en stødabsorberende indlægssål en fantastisk måde, at passe på en af dit livs vigtigste værktøjer igennem dit arbejdsliv. Nemlig fødderne!

Er du typen, der bare elsker nye sko, men kender genen ved, at de ikke er gået til og har formet sig efter din fod? Her er et indlæg også et fantastisk værktøj til at aflaste foden igennem processen.

Sport og indlæg

Er du sportsudøver, der dyrker en slags sport, hvor man er nødsaget til at bruge sko under træning, er det ikke altid, at den enkelte sko`s pasform passer perfekt til dine fødder. Her kan sportsindlæg også hjælpe til, i form af bedre komfort og pasform, der sikrer dig den bedste træning, og giver dig muligheden for den bedste performance.

 

Har du spørgsmål, du godt kunne tænke dig at få besvaret, så skal du være velkommen til at kontakte Kicksport teamet.