Kamphandsker til begyndere og juniorer i blødt skum med tommel

MMA handske. Perfekt til sparring, pudetræning og semi-pro træning. Polstret knoer og tommel for ekstra beskyttelse

219,00 DKK

For at din kraft kan strømme uforstyrret, har vi specielt designet handskerne “Striking C-Type”. I sig selv har handskerne en anatomisk perfekt grundform og lader dine hænder glide ind i den beskyttende grundform.

Du vil elske TOP TEN Ultimate-Fight-Handsker. Deres form opfylder kravene til den naturlige bevægelsesfrihed, som er afgørende for kast og greb.

Med Ultimate Fight Gloves "Octagon" har du alt under kontrol i buret. Handskerne med fingertilslutning sikrer en perfekt følsomhed over for fingerspidserne.

Gode MMA-handsker, der opfylder alle de vigtige kriterier for denne udfordrende kampsport: Perfekt form og sikker pasform kombineret med lav vægt og lang levetid.

MMA-handsker, DAX Haymaker, Pro Line - Perfekt form og sikker pasform kombineret med lav vægt og lang levetid. Ideel til både stød, nedtagninger og greb.

319,00 DKK

 Handskerne af høj kvalitet - overbeviser udvendigt med et blødt læderbetræk over det underopdelte højdensitetsskum.

263,20 DKK
329,00 DKK
Du sparer: 65,80 DKK

Fokuserer på enkle, klare symboler og farver med høj kontrast. Som klassiske fingerskårne handsker tillader "Triangle" en komplet formning af den naturlige håndkurve.

Højkvalitets grapling handsker lavet af robust syntetisk læder overbeviser med deres snitform og den allerede forbuede pasform.

246,75 DKK
329,00 DKK
Du sparer: 82,25 DKK

MMA-handske Ultimate-Fight "Compliant" fra TOP TEN. Det ekstremt flade design af de ægte læderhandsker gør dem perfekte til mere kompromisløse MMA-kæmpere.

303,20 DKK
379,00 DKK
Du sparer: 75,80 DKK