Rygsæk til transport af udstyr. Lavet af nylon med mesh, så det brugte udstyr kan tørre bedre. 

99,00 DKK

Det øverste lag er lavet af højkvalitets, hudvenlig, hydrofoberet bomuld - ikke kemisk bleget. Det andet lag af vandafvisende stof. Masken kan vaskes i 60 grader og derefter stryges.

39,00 DKK

Mega fedt crossfit ur med Realtidsfunktion, stopurfunktion og intervaltimer mm. 64 cm x 16 cm x 5 cm. Perfekt i centeret

Sjippetov, der let kan justeres i længden ved hjælp af øjer. God til opvarmning

149,00 DKK

Håndvægte er et meget populært træningsapparat. Øvelser med disse håndvægte fremmer koordinering, styrker musklerne i overarmen, brystet og rygområdet og er velegnede til styrkeudholdenhedstræning

Pris fra
119,00 DKK

Tillader en mere lodret siddeposition. Kan forhindre tryksår. Velegnet til næsten enhver stol! Fremstillet til kørestols brugere, men er virkelig effektiv på de lange bilture også.

999,00 DKK

Perfekt til afvaskning af måtter, beskyttelsesudstyr, boksesække, puder mm. Fjerner hurtig snavs, svedpletter, luftgener og giver samtidig udstyr fornemmelsen af friskt udstyr tilbage.

89,00 DKK

Super behagelige mundbind med lav åndedrætsmodstand, som gør det nemmere at trække vejret, og gør masken mere behagelig at bære i længere perioder.

200,00 DKK