Flot bælte Display er perfekt til at vise dine resultater og udvikling gennem din respektive kampsport.

799,00 DKK

Flot multitaske lavet i gode materialer - Stort judo tryk viser din passion for sporten

379,00 DKK

Til begyndere eller avancerede atleter. Ideel til hjemmetræning, opvarmning eller koncentrationstræning. Perfekt anvendeligt til korte pauser, træning på stranden eller i parken. Den bløde, meget modstandsdygtige PU kugle er fastgjort til pandebåndsøjet med et specielt tilpasset og forstærket gummireb. Focus-Reflex Ball er designet, så den hopper ud og hopper tilbage. Reaktion og hastighed, hånd-øje koordination, modangreb og undvigende bevægelser samt hastighed og nøjagtighed trænes al sammen med Focus-Reflex Ball. Også perfekt til at brænde kalorier. Den hurtige, intensive punch træning virker på arm, bryst, skulder og ryg muskler.

119,00 DKK

Den nyeste generation af professionelle hastigheds reb. Ideel til alle former for professionel sjippetov træning. 

89,00 DKK

Skridttæller / pedometer Sort - Tæller desuden kalorieforbrug og distance og viser tiden på LED-display.

99,00 DKK

Flot judo hue, lavet i bedste materialer. Onesize passer de fleste

179,00 DKK

Benstrækker - til enhver atlet, der har brug for maksimal benfleksibilitet

349,00 DKK

TurboArms er en alsidig træningsenhed til stød og kaste teknikker. Intensiv belastning under modstandstræning med elastikker træner effektivt flere muskelgrupper på samme tid. Hårdhedsniveauet "stærk" er ideelt til korte, intensive træningssessioner med eksplosive bevægelser.

189,00 DKK

TurboArms er en alsidig træningsenhed til stød og kaste teknikker. Intensiv belastning under modstandstræning med elastikker træner effektivt flere muskelgrupper på samme tid. Graden af hårdhed "medium" muliggør mange gentagelser og er derfor velegnet til lang udholdenhedstræning.

189,00 DKK

Denne dummy er specielt udviklet til judo, ju-jutsu, MMA og andre kampsport.

Pris fra
2.999,00 DKK

Judo/kampsport måtter fra verdens nok bedste producent af måtter. Denne judomåtte bare den bedste -  specielt til kampsport, der hovedsageligt anvendes i stående.

Super behagelige mundbind med lav åndedrætsmodstand, som gør det nemmere at trække vejret, og gør masken mere behagelig at bære i længere perioder.

200,00 DKK

NewGenn Antimicrobial Cleanser til rengøring/desinficering af alt slags udstyr. hurtigtvirkende mod virusser(herunder Coronavirus) og bakterier, hudvenlig og sikker at anvende på både udstyr og hænder

139,00 DKK