Paraply med 8 ribber, støbt plasthåndtag, der efterligner katanahåndtag, interessant og trendy design.

249,00 DKK

Flot multitaske lavet i gode materialer - Stort judo tryk viser din passion for sporten

379,00 DKK

Træningstasken "Competition" giver meget opbevaringsplads på grund af de ekstra lommer med lynlåse. Med Team Judo tryk

149,00 DKK

Den nyeste generation af professionelle hastigheds reb. Ideel til alle former for professionel sjippetov træning. 

89,00 DKK

Silent rustfrit stål qi gong kugler. Diameter ca. 50 mm, vægt pr. Kugle ca. 160 g.

215,00 DKK

De små tællere ligger perfekt i hånden og kan derfor tages med dig overalt. Tallene på den mekaniske tæller kan læses godt og har altid et overblik over den aktuelle scoring.

79,00 DKK

Skridttæller / pedometer Sort - Tæller desuden kalorieforbrug og distance og viser tiden på LED-display.

99,00 DKK

Flot judo hue, lavet i bedste materialer. Onesize passer de fleste

179,00 DKK

TurboArms er en alsidig træningsenhed til stød og kaste teknikker. Intensiv belastning under modstandstræning med elastikker træner effektivt flere muskelgrupper på samme tid. Hårdhedsniveauet "stærk" er ideelt til korte, intensive træningssessioner med eksplosive bevægelser.

189,00 DKK

TurboArms er en alsidig træningsenhed til stød og kaste teknikker. Intensiv belastning under modstandstræning med elastikker træner effektivt flere muskelgrupper på samme tid. Graden af hårdhed "medium" muliggør mange gentagelser og er derfor velegnet til lang udholdenhedstræning.

189,00 DKK

Til begyndere eller avancerede atleter. Ideel til hjemmetræning, opvarmning eller koncentrationstræning. Perfekt anvendeligt til korte pauser, træning på stranden eller i parken. Den bløde, meget modstandsdygtige PU kugle er fastgjort til pandebåndsøjet med et specielt tilpasset og forstærket gummireb. Focus-Reflex Ball er designet, så den hopper ud og hopper tilbage. Reaktion og hastighed, hånd-øje koordination, modangreb og undvigende bevægelser samt hastighed og nøjagtighed trænes al sammen med Focus-Reflex Ball. Også perfekt til at brænde kalorier. Den hurtige, intensive punch træning virker på arm, bryst, skulder og ryg muskler.

119,00 DKK

Denne dummy er specielt udviklet til judo, ju-jutsu, MMA og andre kampsport.

Pris fra
2.999,00 DKK

Judo/kampsport måtter fra verdens nok bedste producent af måtter. Denne judomåtte bare den bedste -  specielt til kampsport, der hovedsageligt anvendes i stående.

Super behagelige mundbind med lav åndedrætsmodstand, som gør det nemmere at trække vejret, og gør masken mere behagelig at bære i længere perioder.

200,00 DKK

NewGenn Antimicrobial Cleanser til rengøring/desinficering af alt slags udstyr. hurtigtvirkende mod virusser(herunder Coronavirus) og bakterier, hudvenlig og sikker at anvende på både udstyr og hænder

139,00 DKK

Qi-Gong træningskugler i en traditionel model med et tigerøje-design hjælper med at aktivere cirkulationen af dine hænder og fingre.

119,00 DKK

Qi gong med klassisk lyd - Diameter ca. 50 mm, vægt pr. kugle ca. 175 g. Leveres i flot æske

249,00 DKK

Breakboard til flere anvendelser, lavet af EVA. Kan bruges mange gange ved simpelthen at klikke de 2-delte kortdele i hinanden efter brud

99,00 DKK

Flot præsentations bælte box i træ. Bruges til opbevaring eller som tildeling af et særligt bælte

Mizuno rygsæk lavet i bedste materialer - Har et stort rum samt forrum med lynlås

189,00 DKK