Vintage Thai pad

999,00 DKK

Det store polstrede håndtag med de ekstra velcro-løkker giver en solid pasform på bæreren  og muliggør således kraftig træning med hænder og fødder for atleten.

Den thailandske pude er uundværlig i Muay Thai boksning og anden kampsport. Den store punch pad er også blevet fast etableret inden for andre kampsport i de seneste årtier. Og det med rette: den tykke, robuste polstring tillader selv den sværeste stød- og sparktræning uden kompromis.

Det store polstrede håndtag med de ekstra velcro-løkker giver en solid pasform på bæreren  og muliggør således kraftig træning med hænder og fødder for atleten. Den lette krumning tillader målrettede stød- og sparkkombinationer. Den ekstra polstring i albueområdet beskytter bærerens albue og skulderområde og tillader også længere træning.

Håndlavet!

Ridsede pletter og pletter gør hvert stykke unikt og fremkalder minder om ungdommen. For at anvende det individuelle vintage-look på kødhuden af ​​høj kvalitet har man udviklet en professionel proces, der giver hver thailandske pude sit unikke look uden brug af kemisk tvivlsomme stoffer. Dette beskytter ikke kun miljøet, men også atletens hud. Et logo, der er specielt designet til serien, brændes også for hånd, hvilket gør ethvert produkt i  Vintage-serien umiskendeligt

Beat puder i et trendy vintage look med original branding
solidt håndtag med to yderligere velcro-løkker giver maksimal stabilitet
perfekt til fulde slag og spark
Øvre: ko læder
miljøvenlig emballage lavet af genanvendt materiale
Bemærk: På grund af det individuelle vintage-udseende kan produktet afvige lidt fra illustrationen.