Vintage håndpuder

949,00 DKK

De tykke polstrede handsker kan slås og sparkes uden at skade brugeren. Dette kan igen bestemme målets højde og vinkel. Derudover muliggør træning med handsken træning af reaktions- og koordinationsevner.

I boksning, karate, taekwondo og kampsport er de uundværlige i træning. Det er ikke for ingenting, at kampsportlegenden Bruce Lee allerede træner i 60'erne. Lige siden de tidlige 80'ere er de blevet en integreret del af enhver træningsprogram for kampsport.

De tykke polstrede handsker kan slås og sparkes uden at skade brugeren. Dette kan igen bestemme målets højde og vinkel. Derudover muliggør træning med handsken træning af reaktions- og koordinationsevner. Takket være den tykke pude behøver du ikke bremse kort før mål, når du rammer og sparker, men kan trække helt igennem. Dette skaber realistiske forhold under træning og træner slag og hastighed.

Håndlavet!!!

Ridsede pletter og pletter gør hvert stykke unikt og fremkalder minder om ungdommen. For at anvende det individuelle vintage-look på kødhuden af ​​høj kvalitet har man udviklet en professionel proces, der giver hver handske sit unikke look uden brug af kemisk tvivlsomme stoffer. Dette beskytter ikke kun miljøet, men også atletens hud. Et logo, der er specielt designet til serien, brændes også for hånd, hvilket gør ethvert produkt i Vintage-serien umiskendeligt.

Handske i et trendy vintage look med original branding
perfekt til al kampsport
træne styrke og koordinering af slag og spark
Øvre: ko læder
miljøvenlig emballage lavet af genanvendt materiale
Sælges i 2 stk pakke 
Bemærk: På grund af det individuelle vintage-udseende kan produktet afvige lidt fra illustrationen.

Ekspertudtagelse:

Vintage-serien skaber symbiose af et dekorativt element og et fitness-værktøj. Den naturlige farve og klassiske design fungerer som et blikfang, læderets fornemmelse imponerer under træning."