Hold dig altid frisk - i Rash Guard "Prism" fra TOP TEN. Med sine grafiske elementer og farvet tryk rammer den stilfulde performance-shirt toppen. 

Fed Rash Guard fra Top Ten - Topudviklet, og sidder bare som den skal. Leder selvfølgelig sveden ud, så den altid føles behagelig

Langærmet Rash Guard med sublimerede farver og printmotiv fuldender "Mohicans" -serien fra TOP TEN. Den består af 100% elastiske og åndbare syntetiske fibre og føles som 2 lag hud på din overkrop.

Fed MMA Rash Guide fra Top Ten - Funktion og design hånd i hånd. Topprodukt

Du vil sætte pris på  komprimeringsegenskaber lige fra starten. På grund af den kropsnære pasform og det stramme, men alligevel elastiske stof stimuleres blodcirkulationen.

Det innovative systemkoncept fra TOP TEN er baseret på “Mohicans” udover et ergonomisk snit, og en ekstra flad søm. Topkvalitet

Se frem til mere ydeevne med Rash Guard “Samurai” fra TOP TEN. Kortærmet kompressionstrøje i et køligt “Samurai” -design

TOP TEN har fanget vikingernes ånd i Rash Guard “Vikings” og tilbyder dig en mega fed stil til hotte kampe på måtten.

“UFA” omslutter din overkrop som et andet lag hud, og giver den et atletisk look, takket være det ergonomiske snit og kompressionsegenskaberne af det syntetiske fiberstof.

“Morituri Te Salutant” var et opkald fra gladiatorerne til Ceasar. Fed Rasgs Guard, som sidder som den skal.

299,00 DKK
419,00 DKK
Du sparer: 120,00 DKK

Rash Guard fra TOP TEN tilbyder absolut bevægelsesvenlig bærekomfort. Den ærmeløse top består af en blanding af lette syntetiske fibre med en stretchkomponent.