Blackroll Needleroller

349,00 DKK

Stimuleringen af ​​den overfladiske fascia med BLACKROLL NEEDLEROLLER har mange effekter. Den prikkende, cirkulationsfremmende virkning er umiddelbart mærkbar.

Stimuleringen af ​​den overfladiske fascia med BLACKROLL NEEDLEROLLER har mange effekter. Den prikkende, cirkulationsfremmende virkning er umiddelbart mærkbar.

Trykket fra BLACKROLL NEEDLEROLLER kan styres let. Rul frem og tilbage på huden og stimuler de frie nerveender i huden. NEEDLEROLLER er især velegnet til at stimulere zonerne til refleks og akupunktur.

Advarsler!
Reducer trykket, hvis rødme og hudirritation forekommer eller tage en pause fra brug. Hvis stimuleringen tilsyneladende er for intens i starten, kan du svække den med en tynd klud mellem rullen og huden.
Kontakt din læge, inden du bruger BLACKROLL NEEDLEROLLER, hvis du lider af følgende klager:

Akutte infektionssygdomme
Akutte eller feberfaser af kroniske sygdomme
Akutte traumer eller sygdomme (f.eks. Bækket knogler, blodpropper)
Hjertesygdom
Åreknuder
Efter operationer, sår, forbrændinger og frostskader
Indtagelse af blodfortyndende medicin
Hvis du er usikker på andre sygdomme eller i tilfælde af graviditet, skal du kontakte din læge eller terapeut på forhånd.


rengøring:
Nålene er konfigureret, så der indstilles en optimal, sundhedsfremmende stimulus uden at skade huden. Derfor er det tilstrækkeligt at rengøre BLACKROLL NEEDLEROLLER til personlig brug med vand, sæbe og en børste med regelmæssige intervaller.

Metaller, der er specielt valgt til deres stimulerende virkning, er ikke rustbestandige; tør BLACKROLL NEEDLEROLLER med en standard hårtørrer.

BLACKROLL NEEDLEROLLER skal opbevares mellem 10 og 40 grader celsius og ikke for fugtig (fugtighed under 80%). Undgå opbevaring i direkte sollys.