Hayashi Katamori PL

Pris fra
1.299,00 DKK
( 1.039,20 DKK )

Super flot Kata gi fra Hayashi - Topudviklet og testet blandt førende Katakæmpere. Brodering på skulder i rød/Blå

Bemærk skal du bruge denne til konkurrence, skal du skifte overdel efter farven på bæltet. Vi har kun få størrelser på lager, men tages hjem på ordre.

Vi har udviklet HAYASHI konkurrence gi Katamori udelukkende til de høje krav fra den professionelle kata atlet. Resultatet er en syntese af synlig dynamik, generøs bevægelsesfrihed og fascinerende materiel styrke.

I mere end et år er de konstant modificerede designs på hvert trin i udviklingen løbende blevet testet og forbedret af vores erfarne karateka-team af konsulenter (verdens- og europæiske mestre), der gør det muligt for os at tilbyde endnu en gang en gi med HAYASHI Katamori mht klipning, materiale og ydeevne Fremgang opfylder kravene i moderne Kata-konkurrence.

Uden undtagelse var alle Karateka, der deltog i Katamori-projektet, mere end forbløffet over den endelige version af denne Kata gi. Buksernes snit med traditionel blonder er målrettet inspireret af den sensationelle HAYASHI Yuuga gi i hakama-stil, som vi har udviklet i 2010. Det specielt producerede materiale til Kata-konkurrencer (13 oz) lavet af 100% FORVASKET bomuld tilbyder ikke kun en ekstrem bevægelsesfrihed på grund af sin natur og den kropsoptimerede HAYASHI-snit, men også en udtryksfuld "SNAP" - effekt.

Flere fakta:

World Karate Federation (WKF) godkendelse
Let blåt skær (kendt fra flere topmærker)
Krymper kun lidt ved tøjet (ca. 2-3%)
8-foldede syede ender af arme, ben og jakke • Størrelser fra 150 - 200 cm i trin på 5 cm
Behagelig komfort på grund af netforing i skulderområdet og linning i ryggen

 • Pris fra
  329,00 DKK
  ( 263,20 DKK )
 • Pris fra
  699,00 DKK
  ( 559,20 DKK )
 • Pris fra
  1.749,00 DKK
  ( 1.399,20 DKK )
 • Populær
  929,00 DKK
  ( 743,20 DKK )
spacer