Reebok Gymball

Pris fra
349,00 DKK
( 279,20 DKK )

Toppen af poppen inden for gymballs - Reebok Gymballs er et fremragende fitnessredskab til at forbedre styrke i maveregion, kropsholdning og fleksibilitet.

Reebok Gymball DELTA

Gymballs er et fremragende fitnessredskab til at forbedre styrke i maveregion, kropsholdning og fleksibilitet. Øvelser kombineret med vægte, som for eksempel håndvægte eller medicinbolde, giver ekstra styrke i core og overkrop.

Reebok Gymball Delta er fremstillet af høj kvalitet polymer, som beskytter bolden fra almindelig slitage, gør brug af bolden i træningscentre helt ideel.

Bolden anvendes inden for fitness til at forbedre styrke og stabilitet. Bolden har en bund med ekstra belægning, og denne vægt sikrer, at bolden ikke ruller væk under træning. Dermed kan øvelserne også være mere udfordrende.

Pumpe medfølger. Benyt gerne en kompressor til at pumpe op. Blæs bolden 80% op, og lad den stå ca. 1 dag. Derefter blæses op til 100%. Målebånd medfølger.

Anti-burst-teknologi (ABS) er et meget vigtigt element af hensyn til sikkerhed og tryghed under brug. Er man uheldig at punktere bolden under brug, vil Reebok Gymball Delta punktere langsomt, så brugeren kan undgå skade. Max brugervægt: 110 kg.

Den professionelle bold er i farverne grå og sort. Findes i 3 størrelser: 55cm, 65cm og 75cm. (vælg Small, medium eller large)

  • 55 cm passer til personer med højden 155 – 171 cm 
  • 65 cm passer til personer med højden 171 – 186 cm 
  • 75 cm passer til personer med højden 186 – 198 cm