Gymnastik bold

79,00 DKK

Gymnastik bold - ekstremt hoppeligt, superelastisk og antistatisk.. kort sagt en super bold til træning og konkurrence. 18 Forskellige farver

En træningsbold af høj kvalitet lavet af Ruton. Ruton-materialet er lugtfrit og meget elastisk (belastning ca.200kg)
TOGU-gymnastikboldstandarden, som ikke er malet, er latexfri og indeholder ingen forbudte ftalater (i henhold til EU-direktiv 2005/84 / EF).
 
Træningsbolden er meget praktisk, men klæber ikke fast på huden.
 Det forskellige farveudvalg giver det optisk perfekte valg til praksis og konkurrence.

Sådan fungerer det
 TOGU-træningsbolden leveres oppustet. Det er ekstremt hoppeligt, superelastisk og antistatisk. Således kan alle gymnastikøvelser udføres optimalt. En udskiftningsnål er også inkluderet i . Dermed kan luftpåfyldningen justeres individuelt.

Tip:
"Der er ting, som du kan lide at tage i din hånd, bare fordi de føler sig behagelige. For mig inkluderer dette TOGU-træningsbolden. Under gymnastikøvelsen er hele mit fokus at udføre bevægelserne. Ingen irriterende PVC lugt, der generer mig, fordi bolden er helt lugtfri. På grund af de mange tilgængelige farver kan kugle og outfit være perfekt koordineret. Så mine bevægelser, mit tøj og min TOGU gymnastikbold harmoniserer, hvilket har en optimal effekt. Dette giver mig ekstra sikkerhed under træning og gør det sjovere at øve. ”
 

Specifikationer:
• Mål: 16 cm
• Vægt: ca. 300 g
• Lastkapacitet: 200 kg

- lavet i Tyskland -
 
Ikke alle farver på lager, så skriv til os hvilken farve du skal bruge, så skaffer vi dem hurtigt
Anemone, Æble, Blå, Isblå, Gul, Guld, Grøn, Hvid, Pink, Lilla, Orange, Perlegrøn, Blomme, Hot Pink, Rød, Sort, Turkis