Rumble roller

189,00 DKK

Det ultimative selvmasserende værktøj. Rumble roller og kendt som massage roller & Muscle roller, er perfekt til triggerpoint massage, genoptræning, forbedring af balance, muskelstyrke og justering af kropsholdning.

Det ultimative selvmasserende værktøj, Foam Roller, er perfekt til triggerpoint massage, genoptræning, forbedring af balance og muskelstyrke og justering af kropsholdning. Denne rulle er fantastisk til straks at lindre stramme muskler, arvæv og dybe knuder.

Placer pres, og rul skumrullen over området med ubehag eller spænding for at reducere smerte og stimulere blodgennemstrømningen, øge mobiliteten og mindske ømhed. Hjælp til højintensive atleter til at træne eller løsne deres muskler, når det er nødvendigt, forbereder rullen din krop til maksimal ydeevne, lindrer rygsmerter og styrker din kerne, mens den øger fleksibiliteten.

Rullen er designet med tre forskellige overfladearealer og har større 'lette' massagearealer, 'medium' massagearealer og mindre 'intense' blokerede massagearealer. Denne utroligt lette skumrulle er nem at opbevare, transportere og aftørre før eller efter brug.

Lavet af EVA med et PVC-rør indeni. Dimensioner: 33 cm lang x 15 cm bred.