100% silikonehætte, som er ergonomisk udviklet til at skabe en sikker pasform på hovedet.

99,00 DKK
Lavet af 100 procent superblødt silikone, mere behageligt at have på end latexhætter. Reducerer modstanden i vandet og beskytter håret mod klor og sollys. Giver et sikkert greb, holder håret væk fra øjnene.
59,00 DKK

FINIS 3D Dome Cap blev udviklet for at reducere luftmodstanden i konkurrence. Det er lavet af høj kvalitet silikone med to forskellige tætheder. Siderne på hætten er lavet af tyndere materiale, hvilket reducerer trykket på hovedet og sikrer en sikker pasform.

 

129,00 DKK

BECO Racer Cap er en svømmehætte til professionelle svømmere og elitesvømmere. Badehætten er fremstillet af silikone, som føles rart og blødt mod huden.

 

49,00 DKK

Silikone svømmehætter med højkvalitets flerfarvet udskrifter. Sjove og interessante motiver bringer mere sjov og farve til sporty svømning.

75,00 DKK

Silikone svømmehætte med højkvalitets print i flere farver.

 

69,00 DKK

Silikone svømmehætte med højkvalitets tryk i flere farver.

 

69,00 DKK

Silikone svømmehætter med højkvalitets flerfarvet udskrifter. Sjove og interessante motiver bringer mere sjov og farve til svømning.

 

69,00 DKK

BECO badehætte i latex til mænd og kvinder. Hætten er en god all-round, og kan bruges til både træning og konkurrencer.

25,00 DKK

Beco Silikone badehætte, unisex hætte (for mænd og kvinder). Passer til alle aldre (også egnet til børn fra omkring 12 år)

39,00 DKK

Beco silikone svømmehætte. Denne hætte er fremstillet af silikone og er stærk og holdbar. Er ideel til hyppig brug, og er  velegnet til mænd og kvinder

35,00 DKK

BECO 3D Cap er en svømmehætte til professionelle svømmere, triatleter og elitesvømmere, som forventer det bedste udstyr.

129,00 DKK

BECO Textile Cap badehætte i polyester. Flot design med to farver 

25,00 DKK

Silikone svømmehætte med højkvalitets flerfarvet tryk.Hvis du gerne vil skille dig ud.

 

 

59,00 DKK

BECO badehætte med flere farver og power-tryk. Badehætten er fremstillet i silikone, som føles blødt og behageligt mod huden.

75,00 DKK

Denne Silikone badehætte er stærk og holdbar. Hætten er egnet til hyppig anvendelse. Denne hætte er velegnet til børn op til 12 år.

45,00 DKK

Børne svømmesæt bestående af svømmebriller og silikonehætte. God startsæt til de små

109,00 DKK