BECO opbevarings- og transportpose er lavet af nylon med en maskestruktur, så de genstande, du bærer, kan tørre godt.

 

139,00 DKK

Rygsæk til transport af udstyr. Lavet af nylon med mesh, så det brugte udstyr kan tørre bedre. 

99,00 DKK

BECO PoolNoodle  er en fleksibel flydestav fremstillet i skum, som kan bruges til mange forskellige formål, blandt andet aqua fitness og svømmetræning.

49,00 DKK

Aqua Kickbox-handske fra Beco er perfekt til Power boksning. Takket være den ergonomisk formet grebshul sikres et optimalt hold under træningen.

99,00 DKK

BECO håndvægte i PE-skum til aquafitness og vandtræning - Kun fantasien sætter grænser for øvelserne. Et must have for aquafitness klubber

Pris fra
129,00 DKK

BECO Ben Svømmer er velegnet til Aqua Fitness og Aqua Jogging i vand, og giver god modstand og styrker muskler. De er udstyret med brede velkro-lukninger, ned justering samt høj slidstyrke.

309,00 DKK

BEnamic giver en lav opdrift og en lav modstand i vandet. BEnamic er fremstillet af EVA-skum og er let at holde ren.

269,00 DKK

BECO - svømmebælte i høj kvalitet til børn. God og behagelig pasform. Spænde, er let at betjene - også for børnene.

119,00 DKK

BECO Aqua-Jogging Lavet af PE skum, Sikre opdrift i aqua-joggingøvelser på dybt vand

179,00 DKK

Et omfattende styrkeforstærkende sæt, der tilbyder en lang række øvelser. Håndvægte fremstillet af 100% kraftig plast kan bruges enten konventionelt (en i hver hånd) eller som en bar, hvilket giver flere træningsmuligheder.

469,00 DKK

Aquatic Sculpt dumbbells bruges i Bodyslim by Waterform konceptet. Disse vægte er baseret på en række forskellige bevægelser i vandet for at tone og forfine silhuetten med et par små akvatiske håndvægte.

469,00 DKK

Aquatic Power & Sculpt støvler er rettet mod underkroppen, især lår og læg. Innovativt design til at styrke hele musklerne i underkroppen.

499,00 DKK

Okeo Twist Hydrobelt aqua fitness bælte. Ideelt egnet til aquakondition, kan også bruges til alle lodrette øvelser

179,00 DKK

Okeo Kickboksehandsker - Vandhandsker inspireret af kickboksningshandsker. Ideel til øvelser til at styrke armene.

149,00 DKK

Okeo Hydroweight Universal

99,00 DKK

BECO aqua-jogging bælte, Runner, har været specielt designet til kvinder op til 70kg kropsvægt. Det giver opdrift til aqua jogging øvelser på dybt vand.

189,00 DKK

DynaFloat sikrer, at kroppen kan holdes under vand i alle mulige positioner på grund af kuglerne opad. Dette muliggør en række undervandsøvelser.

329,00 DKK

Beco Aqua-Jogging Bælte "Variant" er mere bekvemt og robust til fitnesstræning i vand. Det er fremstillet af hærdet EVA Skum og særligt udviklet til at opfylde kravene ved aqua-fitness.

279,00 DKK

BECO AquaTwin er træningssko med flydeelementer, som er gode til træning af lår, ben og baller i vand. Kan også bruges på hænderne for øget vandmodstand i armøvelser

369,00 DKK

Praktisk multi fitnessapparat. Sætter modstand for enden af øvelserne

179,00 DKK